1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-06-2014 22:05

Καλμαζίδης:«Ένα μικρό βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε»

Ικανοποιημένος από την ιστορική νίκη της Εθνικής ομάδας γυναικών επί της Γερμανίας παρουσιάστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως αυτή ήταν η συνέχεια του τελευταίου παιχνιδιού στην Πολωνία, κι ότι αυτό ήταν ένα μικρό βήμα στην προσπάθεια που γίνεται.
«Είναι μια μεγάλη νίκη σίγουρα στα… χαρτιά, αφού κερδίσαμε την δευτεραθλήτρια Ευρώπης και μια χώρα με μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Σίγουρα δεν ήρθαν με την καλύτερη τους σύνθεση, αλλά όπως είχα πει και χθες η Γερμανία δουλεύει εδώ και χρόνια σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και έχει μια πληθώρα αθλητριών. Είναι πάνω απ’ όλα μια νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης γιατί κι εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Καλμαζίδης έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες του, και τόνισε πως αυτό ήταν ένα μικρό βήμα: «Το σημερινό ήταν ένα ακόμη μικρό βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε για να χτίσουμε μια νέα Εθνική ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια συνέχεια του τελευταίου αγώνα στην Πολωνία κι αυτό ακριβώς είχα ζητήσει από τα κορίτσια. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, με πολλά μπλοκ και καλή ανάπτυξη αλλά μετά το 2-0 πέσαμε λίγο γιατί ένα από τα προβλήματα που έχουμε είναι η διάρκεια στην συγκέντρωση. Επίσης με ικανοποίησε το γεγονός ότι παρόλο που δείξαμε ότι ήμασταν κουρασμένοι πνευματικά, όταν ηρεμήσαμε λίγο καταφέραμε να γυρίσουμε το δ’ σετ».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Γερμανίας Φέλιξ Κοσλόφσκι έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στην Ελληνική ομάδα, ενώ στην συνέχεια δικαιολόγησε την δική του: «Έπαιξαν καλά, έπαιξαν με πάθος και επικράτησαν δίκαια.Ξέραμε ότι πάνω κάτω θα είχαμε αυτή την εικόνα, αφού ουσιαστικά πρόκειται για την περσινή Εθνική Νεανίδων, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς τα περισσότερα κορίτσια δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Γι’ αυτό όμως παίζουμε στο Λιγκ για να πάρουν εμπειρίες και πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς την Κυριακή θα παίξουμε ακόμη καλύτερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ