1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
14-06-2014 00:44

Δρίκος:«Είναι δύσκολο να κάνεις δύο επιτυχημένα αποτελέσματα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Πολωνίας εμφανίστηκε ο Σωτήρης Δρίκος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αν και μετά το δεύτερο σετ ήθελε μεγαλύτερη συγκέντρωση από τους παίκτες του, ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση τους. 
«Από ένα σημείο και μετά βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι κάτι που δεν δικαιολογείται γιατί ναι μεν είμαστε νεανική ομάδα αλλά έχουμε και αρκετούς έμπειρους παίκτες. Από το τρίτο σετ και μετά κάναμε εύκολο σερβίς με αποτέλεσμα να παίζουν πιο πολύ πρώτο χρόνο, αλλά καθοριστικό σημείο ήταν εκείνα τα δύο μπλοκ στο δ’ σετ που άλλαξαν τη ροή του αγώνα», είπε ο Σωτήρης Δρίκος, ενώ όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του Τζούριτς να μείνει ως κεντρικός σε εκείνο το σημείο ξεκαθάρισε ότι: «ήταν μια πρωτοβουλία δική του και εξάλλου γι’ αυτό είναι και ο αρχηγός της ομάδας».

Όσο για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης είπε: «Σ’ αυτές τις διοργανώσεις με τα διπλά ματς το πιο δύσκολο είναι να κάνεις δύο επιτυχημένα αποτελέσματα. Το βιώσαμε και την περασμένη εβδομάδα στην Ρουμανία. Κι αυτό συμβαίνει γιατί οι δύο ομάδες βλέπουν η μία την άλλη, ο χαμένος βελτιώνεται και θα πρέπει κι ο νικητής να βελτιωθεί τόσο ώστε να αντιμετωπίσει τη δεδομένη βελτίωση του ηττημένου».

Παρά την ήττα της ομάδας του ο προπονητής της Πολωνίας Αντρέι Κόβαλ δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.
«Σίγουρα κανείς δεν θέλει να χάνει κανένα ματς αλλά είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Δυστυχώς πληρώσαμε την απειρία μας αφού κάναμε λάθη σε εύκολες φάσεις, αλλά αντιδράσαμε σωστά σε πολλά δύσκολα σημεία του αγώνα.Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει εδώ και τρεις εβδομάδες, θα παίξουμε καλύτερα και ελπίζω να κερδίσουμε την Κυριακή

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ