1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-05-2014 22:12

Στην διάθεση του Δρίκου οι Φιλίποφ, Αρμενάκης

Με τους Ντίμα Φιλίποφ και Τόλη Αρμενάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρόπονηση της Εθνικής ανδρών, η οποία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της από την περασμένη Παρασκευή εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Ο Έλληνας πασαδόρος αφού τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την Γιαστρέμπσκι στο πολωνικό πρωτάθλημα κι ο διαγώνιος του Άρη τέθηκαν στη διάθεση του Σωτήρη Δρίκου. Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος περιμένει αύριο να ενσωματωθεί και ο Ανέστης Δαλακούρας, ενώ την Πέμπτη θα ξεκινήσουν προπονήσεις οι Βασίλης Κουρνέτας, Γιώργος Στεφάνου, Μενέλαος Κοκκινάκης και την Παρασκευή θα ενσωματωθεί και ο Δημήτρης Τζούριτς.

Αύριο το πρωί οι διεθνείς θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο ‘Φιλοκτήτης’ στην Παιανία.

Επίσης οριστικοποιήθηκαν οι ώρες διεξαγωγής των τριών φιλικών αναμετρήσεων με την Λετονία που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη και το πρόγραμμα έχει ως εξής: Παρασκευή 9 Μαΐου 19.30, Σάββατο 10 Μαΐου 19.30, Κυριακή 11 Μαΐου 18.00

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ