1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2014 22:40

Παρουσία Στουραΐτη το ξεκίνημα της Εθνικής ανδρών

Με την παρουσία 8 αθλητών πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ανδρών, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο την προετοιμασία της για την προκριματική φάση του Ευρωβόλεϊ 2015.

Ο Σωτήρης Δρίκος είχε στην διάθεση του τους Φράγκο, Κουμεντάκη, Πετρέα, Πρωτοψάλτη, Σουλτανόπουλο, Τακουρίδη, Τζιουμάκα, Ζήση, τους οποίους υποδέχθηκε εκ μέρους της ΕΟΠΕ ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Στουραΐτης.

«Πιστεύουμε στις δυνατότητες σας και είμαστε δίπλα σας. Παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να δουλέψετε απερίσπαστοι και να πετύχετε τους στόχους τόσο στον προκριματικό όμιλο όσο και στο Ευρωπαϊκό Λγικ», ήταν το κεντρικό νόημα των όσων είπε ο κ. Στουραΐτης ενώ αμέσως μετά αφού τους καλωσόρισε κι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός οι διεθνείς μας έπιασαν δουλειά.

Η αποστολή της Εθνικής θα συμπληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με την έλευση Τζούριτς, Φιλίποφ από το εξωτερικό, αλλά και των αθλητών που αγωνίζονται στους τελικούς της Volleyleague.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε λόγω προσωπικού προβλήματος ο συνεργάτης του κ. Δρίκου, Τάκης Φλώρος, ενώ στην προπόνηση βρέθηκαν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Βασίλης Καλλιμάνης, ο γυμναστής Θανάσης Τσούκος, ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Παπαγεωργίου και ο φροντιστής Βασίλης Μπουγάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ