1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2014 19:10

Εργομετρικές εξετάσεις για τους άνδρες

Εργομετρικές και βιοχημικές εξετάσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής ανδρών στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας - Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ κ.Παπαευσταθίου, η διευθύντρια πωλήσεων του κέντρου κ. Γιώτη κι ο εγοφυσιολόγος κ. Τσεκούρας, υποδέχθηκαν τους Έλληνες διεθνείς (Φράγκος, Κουμεντάκης, Πετρέας, Πρωτοψάλτης, Σουλτανόπουλος, Τακουρίδης, Τζιουμάκας, Ζήσης, Φιλίποφ, Αρμενάκης, Δαλακούρας Αν.) τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Σωτήρη Δρίκο και τον Τεχνικό Συντονιστή της ΕΟΠΕ Περικλή Μπακοδήμο. Αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε μία σύντομη ξενάγηση των εγκαταστάσεων, οι διεθνείς αφέθηκαν στα χέρια του κ. Τσεκούρα.

Οι εκπρόσωποι του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ επανέλαβαν για μία ακόμη φορά ότι όλο το δυναμικό του κέντρου είναι στη διάθεση των αθλητών της Εθνικής, προκειμένου να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση, ενώ οι διεθνείς δεν έκρυψαν το θαυμασμό τους για την άρτια οργάνωση και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ