1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2014 20:17

Μέλος του ΣΦΕΕΟΠ και ο Πέτρος Τατούλης

Θετικό πρόσημο είχε η εκδρομή που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης στην Καλαμάτα με αφορμή τους προκριματικούς αγώνες για το Ευρωπαϊκό που έδωσε η Εθνική Νεανίδων.
Τα μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν στο κλειστό της Μεσσηνίας, συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας και στο περιθώριο των αγώνων φρόντισαν να πραγματοποιήσουν νέες εγγραφές μελών.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν στους μικρούς φίλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος φανελάκια του ΣΦΕΕΟΠ με το λογότυπο του.

Στην μεγάλη «παρέα» του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης προστέθηκε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρά την ενασχόλησή του με την πολιτική, δεν έκρυψε την ιδιαίτερη αγάπη του για το βόλεϊ υπέγραψε με χαμόγελο την αίτηση μέλους του ΣΦΕΕΟΠ, ενισχύοντας έτσι την προσπάθειά συστράτευσης όλων για το καλό των Εθνικών μας ομάδων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ