1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2014 19:01

Ανδρέας Φράγκος:«Στην Ελλάδα δεν μπορείς να βελτιωθείς»

Συνέντευξη μετά το παιχνίδι με την Φινλανδία παραχώρησε ο Έλληνας διεθνής Ανδρέας Φράγκος σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και δημοσιεύθηκε σήμερα από το http://aktualnosci.siatka.org/. Ο Έλληνας ακραίος μίλησε για την Εθνική ομάδα, το ελληνικό βόλεϊ και προέτρεψε τους Έλληνες αθλητές να κάνουν το επόμενο βήμα στο εξωτερικό.

«Εύχομαι να πάρουν αυτή την απόφαση να δοκίμασουν την τύχη τους στο εξωτερικό πιο πολλοί Έλληνες αθλητές. Στην Ελλάδα, η κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή για να βελτιωθείς», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Εθνικής μας στο παιχνίδι με την Φινλανδία (η συνέντευξη έγινε μετά από το παιχνίδι) :«Σίγουρα παίξαμε καλύτερα απ'ότι με την Σλοβακία, είχαμε καθαρό μυαλό, αυτοπεποίθεση. Παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να νικήσουμε, κάναμε ανόητα λάθη και χάσαμε κρίσιμους πόντους. Δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές, ήρθαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν το έχουμε καταφέρει. Αυτό που μας λείπει είναι ο χρόνος δουλειάς. Να δουλέψουμε όλοι μαζι. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο και χρόνο με το χρόνο θα καταφέρουμε να βελτιωθούμε».

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για τους λόγους που στο περσινό Ευρωπαϊκό Λιγκ η Ελλάδα δεν πήρε μέρος και τι άλλαξε φέτος ο Ανδρέας Φράγκος είπε: «Κυρίως έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι, με την Ομοσπονδία να παίρνει την απόφαση πως για ένα χρόνο δεν θα συμμετέχαμε στη διοργάνωση. Φέτος βρέθηκε ένας χορηγός και με την βοήθεια του πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Είναι ευκαιρία για εμάς να ξαναμπούμε στον παγκόσμιο χάρτη του βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ