1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-01-2014 12:10

Επέστρεψε η Εθνική και ο καθένας στον προορισμό του

Στην Αθήνα βρίσκεται από αργά το απόγευμα η αποστολή της εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών, η οποία επέστρεψε από το Πόπραντ της Σλοβακίας, όπου πήρε μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχώρησε τα ξημερώματα οδικώς από το Πόπραντ για την Κρακοβία, μετά πήγε αεροπορικώς στη Φρανκφούρτη και στη συνέχεια πέταξε για το «Ελ. Βενιζέλος». 

Ως το αεροδρόμιο της Κρακοβίας ταξίδεψαν όλοι μαζί οι παίκτες και από εκεί όσοι αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού αναχώρησε ο καθένας για τον προορισμό του. Οι Προύσαλης, Πετρέας και Παπαδημητρίου πήγαν στη Γαλλία, οι Φράγκος, Κουμεντάκης και Τζιουμάκας στην Ιταλία, ο Τζούριτς την Τουρκία και ο Φιλίποφ συνέχισε το ταξίδι του εντός της Πολωνίας. Στην Αθήνα μαζί με το προπονητικό τιμ γύρισαν οι Σμαραγδής, Στεφάνου, Σουλτανόπουλος, Πρωτοψάλτης. 

«Θέλω να πω ένα μπράβο στους αθλητές για την προσπάθεια που έκαναν. Ή εθνική μας συμμετείχε σε έναν ισχυρό όμιλο και πιστεύω ότι η θέση μας αδικεί», δήλωσε ο αρχηγός της αποστολής και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου και συμπλήρωσε: «Σαν ομοσπονδία πιστεύουμε ότι οι αθλητές και οι προπονητές στο τρέχον έτος θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα παρά την οικονομική συγκυρία την οποία βιώνουμε. Μέσα στην τετραετία της θητείας μας πιστεύω ότι η εθνική θα επανέλθει εκεί που της αξίζει και που ήταν στο παρελθόν. Το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει» θα επαληθευτεί…»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ