1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-01-2014 14:16

Εκλογές τον Φεβρουάριο για τους «Φίλους Εθνικών ομάδων»

H ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη της πρώτης Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίσθηκε από τα μέλη της προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης κατά την πρόσφατη συνεδρίαση τους.

Συγκεκριμένα οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 16 ή 23/2/2014 στην Αθήνα (η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής), ενώ ταυτόχρονα αποφασίστηκε τα μέλη που δεν κατοικούν στην Αθήνα και δεν θα μπορέσουν να έλθουν, να έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν με ηλεκτρονική ψήφο (μέσω e-mail).

Ταυτόχρονα εγκρίθηκαν οι αιτήσεις εγγραφής νέων μελών που υποβλήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει κινητοποίηση για εγγραφή νέων μελών εν όψει των εκλογών.

Παράλληλα έγινε αποτίμηση των μέχρι τώρα συναντήσεων της προσωρινής Συντονιστικής με τους φορείς του αθλήματος (ΠΑΣΑΠ, ΕΣΑΠ, ΣΕΠΠΕ, ΟΔΒΕ) και διαπιστώθηκε η θετική διάθεση όλων των φορέων να βοηθήσουν την προσπάθεια του Συλλόγου.

Τέλος αποφασίσθηκε η ψηφοφορία για την επιλογή του λογότυπου του Συλλόγου που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ιστοσελίδα να ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Η κλήρωση των νικητών του σχετικού διαγωνισμού (πέντε φανέλες της Εθνικής Ανδρών και πέντε φανέλες της Εθνικής Γυναικών) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιανουαρίου ζωντανά στην NOVA και την εκπομπή «ΣΤΟΝ ΦΙΛΕ» που παρουσιάζει ο Παντελής Λώλης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ