1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2014 22:47

Δρίκος:«Παρουσιάσαμε κενά και πρέπει να μας προβληματίσει»

ΠΣΑΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΠΟΠΡΑΝΤ ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΟΦΙΑ ΒΑΛΣΑΜΗ

Η εθνική ανδρών θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλό στο ματς με την Ουκρανία με τον ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήρη Δρίκο να στέκεται σε αυτό μετά το τέλος του αγώνα και να κάνει λόγο για χαμένη καθοριστική ευκαιρία.

«Χάσαμε στο τέταρτο σετ μια καθοριστική ευκαιρία για να πάρουμε μια καθαρή νίκη. Παρουσιάσαμε κενό και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει. Έχουμε και την ποιότητα και την ικανότητα. Στο τάι μπρέικ μας επηρέασε αρνητικά η απογοήτευση από τον τρόπο που χάθηκε το τέταρτο σετ, υπήρχε και η κούραση, αλλά αυτά θα πρέπει να τα ελέγχουμε», ήταν τα λόγια του.

*Οι περισσότεροι από 1000 Σλοβάκοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του Πόπραντ Αρίνα δεν σταμάτησαν να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των διεθνών μας παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουκρανία φωνάζοντας «Ελλάς, Ελλάς». 
*Ουκ ολίγες φορές μάλιστα ακούστηκε ο «Ζορμπάς» με τους θεατές να χειροκροτούν ρυθμικά ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής.
*Αγκαλιασμένοι έφυγαν στο τέλος για τα αποδυτήρια ο πασαδόρος της εθνικής Ντίμα Φιλίποφ και ο πατέρας του Γιούρι, προπονητής της εθνικής Ουκρανίας. Η μεταξύ τους κόντρα έφερε πάλι τον πατέρα της οικογένειας νικητή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ