1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2013 12:19

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Φεστιβάλ Μίνι Βόλεϊ στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Ξεκίνησαν σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για το μεγάλο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ της ΕΟΠΕ στο Παναθηναϊκό Στάδιο...

με το ενδιαφέρον να εκδηλώνεται και από πολλά σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 12 Ιουνίου και μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω φαξ στο 2106801960.

Το Μίνι Βόλεϊ στο Παναθηναϊκό Στάδιο ανήκει ήδη στο επίσημο καλεντάρι διοργανώσεων ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα FIVB Volley All Festival.

To Volley All Festival, είναι μια πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με σκοπό την προβολή και την ανάπτυξη του αθλήματος, μέσω των Εθνικών Ομοσπονδιών Βόλεϊ σε όλο τον κόσμο.

Στόχος είναι να γίνει το Volley All Festival μια διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας όπου θα συμμετέχουν παιδιά και νέοι σε διάφορα μέρη του κόσμου ενισχύοντας την εικόνα του αθλήματος και προσελκύοντας έτσι καινούριους φίλους του αθλήματος.

Χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ότι, η διοργάνωση του Παναθηναϊκού Σταδίου θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό της καλύτερης φωτογραφίας διοργάνωσης για το 2013 της FIVB !

Πηγή: volleyball.gr

Σχετικά άρθρα

  • Ο Κώστας Γκούντας στο κλιμάκιο της Χίου
    Παρουσία του Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων Κωνσταντίνου Γκούντα, του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Φραγκούλη Κυλαδίτης και του προέδρου ΤΕ Χίου Αναστάσιου Ποδιά πραγματοποιήθηκε στη Χίο στις 3 Μαρτίου προπόνηση κλιμακίων κοριτσιών. 
  • Ο Πορφύρας στηρίζει το Χατζηκυριάκειο

    Κοντά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα βρίσκεται ο Πορφύρας, που προσφέρει υποτροφίες σε νεαρές αθλήτριες.

     Η ανακοίνωση: 

  • Ξεκινούν οι Ακαδημίες της Ολυμπιάδας
    Η ξεκούραση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και τη διαδέχεται η απόλαυση του παιχνιδιού. Η Ολυμπιάδα με χαρά ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται το Σαββατοκύριακο 5 -6 Σεπτεμβρίου τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.
  • Πρώτη προπόνηση για τις Ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιάς (photos)
    Με...τα μπλε μπλουζάκια του Ηρακλή Κηφισιάς «πλημμύρισε» εχθές (01/09) το Ζηρίνειο. Οι έφοροι και οι προπονητές των τμημάτων καλωσόρισαν παλιές και νέες αθλήτριες. Παρόλο που ήταν η πρώτη ημέρα προπόνησης για τα τμήματα υποδομών, η πολύ μεγάλη προσέλευση των παλιών αλλά και νέων αθλητριών του Ηρακλή είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει με χαρούμενα πρόσωπα ο στίβος του Ζηρινείου.
  • Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού
    Την προηγουμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Κορασίδων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ