1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-09-2015 14:45

Ξεκινούν οι Ακαδημίες της Ολυμπιάδας

Η ξεκούραση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και τη διαδέχεται η απόλαυση του παιχνιδιού. Η Ολυμπιάδα με χαρά ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται το Σαββατοκύριακο 5 -6 Σεπτεμβρίου τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.
Στόχοι της ακαδημίας της Ολυμπιάδας είναι να δημιουργήσει πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά με κατάλληλη ψυχική και αθλητική διαπαιδαγώγηση να κάνουν σωστά και χωρίς άγχος τα πρώτα τους βήματα στο βόλεϊ συνδυάζοντας εποικοδομητικά τον αθλητισμό με τις σχολικές υποχρεώσεις τους.

Επίσης η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που να συντελεί, όχι μόνο στην επιτυχία του παιδιού, αλλά και στο να βιώσει αυτή την επιτυχία ως αποτέλεσμα κυρίως των δικών του προσπαθειών και ικανοτήτων. Για το λόγο αυτό δίνεται έμφαση σε ασκήσεις βελτίωσης συναρμοστικών ικανοτήτων, σε ασκήσεις με μπάλα με εμφανή την επιτυχία (προσπάθειες με στόχους), σε ομαδικά παιχνίδια (ψυχοκινητικά) συν-αντίληψης και συνεργασίας επίσης με ορατό αποτέλεσμα.

Τέλος, διοργανώνονται αγώνες-διαγωνισμοί, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (Χριστούγεννα, Καρναβάλι, Πάσχα, καλοκαιρινό) για όλα τα επίπεδα καθώς και εργομετρικός-σωματομετρικός έλεγχος. Μη ξεχνάμε ότι δουλειά του παιδιού είναι να παίζει και δουλειά μας να προσφέρουμε το οργανωμένο παιχνίδι.

Τα τμήματα των Ακαδημιών που λειτουργούν στο κλειστό γυμναστήριο Τείσωνος 24 Ταραμπούρα είναι τα εξής: pro-baby, baby-volley, μίνι βόλεϊ αγοριών-κοριτσιών, junior αγοριών-κοριτσιών, προ-παγκορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων, καθώς και αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών (κορασίδων-νεανίδων,παίδων-εφήβων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του γηπέδου καθημερινά 6-8 απόγευμα στα τηλέφωνα 2610329196/6945399558 και τα Σαββατοκύριακα από τις 9.00-14.00 στο χώρο της γραμματείας στη είσοδο του γηπέδου καθώς και στο τηλ. 6944180893 κ. Γεράνιο Σταύρο εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής και τεχνικό υπεύθυνο των ακαδημιών .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ