1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2013 11:52

Σε Ρόδο και Κω ολοκληρώνονται οι επισκέψεις

Ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο (8-9/6) οι επισκέψεις Ομοσπονδιακών και Περιφερειακών Προπονητών στα νησιά της Ζ' περιφέρειας με τελευταίους σταθμούς τη Ρόδο και την Κω.


Τα δύο νησιά θα επισκεφθεί ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής, Νίκος Ζιώγας, ο οποίος θα καταγράψει και θα προπονήσει τα αγόρια και κορίτσια των τοπικών σωματείων.

Με την επίσκεψη αυτή ολοκληρώνεται ο κύκλος επισκέψεων για τη Ζ' περιφέρεια με σκοπό την ανίχνευση και καταγραφή ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Κώστας Γκούντας στο κλιμάκιο της Χίου
    Παρουσία του Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων Κωνσταντίνου Γκούντα, του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Φραγκούλη Κυλαδίτης και του προέδρου ΤΕ Χίου Αναστάσιου Ποδιά πραγματοποιήθηκε στη Χίο στις 3 Μαρτίου προπόνηση κλιμακίων κοριτσιών. 
  • Ο Πορφύρας στηρίζει το Χατζηκυριάκειο

    Κοντά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα βρίσκεται ο Πορφύρας, που προσφέρει υποτροφίες σε νεαρές αθλήτριες.

     Η ανακοίνωση: 

  • Ξεκινούν οι Ακαδημίες της Ολυμπιάδας
    Η ξεκούραση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και τη διαδέχεται η απόλαυση του παιχνιδιού. Η Ολυμπιάδα με χαρά ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται το Σαββατοκύριακο 5 -6 Σεπτεμβρίου τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.
  • Πρώτη προπόνηση για τις Ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιάς (photos)
    Με...τα μπλε μπλουζάκια του Ηρακλή Κηφισιάς «πλημμύρισε» εχθές (01/09) το Ζηρίνειο. Οι έφοροι και οι προπονητές των τμημάτων καλωσόρισαν παλιές και νέες αθλήτριες. Παρόλο που ήταν η πρώτη ημέρα προπόνησης για τα τμήματα υποδομών, η πολύ μεγάλη προσέλευση των παλιών αλλά και νέων αθλητριών του Ηρακλή είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει με χαρούμενα πρόσωπα ο στίβος του Ζηρινείου.
  • Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού
    Την προηγουμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Κορασίδων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ