1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
29-04-2013 12:51

Πιο κοντά στον τίτλο οι παγκορασίδες της Τελχινίδας

Έπειτα και από την επικράτηση στην Ιαλυσό με 0-3 σετ, επί του τοπικού Ήλιου, οι παγκορασίδες της Τελχινίδας έκαναν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μόλις 41 λεπτά διήρκησε το συγκεκριμένο ματς αφού οι αθλήτριες του Δημήτρη Δοξάκη δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικές πέραν του 2ου σετ. Το δυνατό σερβίς και οι καλές επιθέσεις των φιλοξενούμενων ήταν τα κλειδιά της νίκης.

Διαιτητές: Σταύρος Γκέκας, Νίκος Χατζησταυρίδης

Τα σετ(0-3):5-25, 20-25, 13-25

Ήλιος (Δημήτρης Δοξάκης): Μουσάδη Δ., Σφήκα Α., Ράιου Ε., Σώρρα Σ., Σταματιάδη Ι., Κάννινγκχαμ Α.

Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς): Χουσείν Ν., Αντωνιάδη Χ., Κώτη Α., Παρασκευά Β., Αμορανίτη Ν., Λεσιώβα Γ., Μπατζία Ε., Κουφομανώλη Ρ., Ζέρβα Ε.

Σχετικά άρθρα

  • «Μπρέικ» τίτλου για την Τελχινίδα
    Πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου αναδείχτηκαν οι γυναίκες της Τελχινίδας αφού το Σάββατο, μέσα στο κατάμεστο κλειστό του Ροδίων Παιδεία, κέρδισαν με 2-3  και στον δεύτερο τελικό το Ροδίων Άθλησις και πλέον μετρούν επτά πρωταθλήματα Δωδεκανήσου.
  • Το πρόγραμμα της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου
    H Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου όρισε οκτώ αναμετρήσεις από 2 έως 4 Δεκεμβρίου για τα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων, ενώ συνεχίζεται η δράση σε γυναίκες, νεανίδες και κορασίδες. Πιο αναλυτικά έχουμε:

  • Το Βενετόκλειο «πλημμύρισε» με παιδικά χαμόγελα (photos)
    Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς σε συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και τα σωματεία ΓΣ Διαγόρας, Ροδίων Άθλησις και ΑΕΣΠ Φοίνικας.
  • Πρώτη νίκη για Αναγέννηση Σάμου με Τουρνάκη στον πάγκο
    Στην αναμέτρηση που έριξε αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 2ου υποομίλου του Α ομίλου της Α2 γυναικών η Αναγέννησης Σάμου κατάφερε να «σπάσει» το ρόδι και να πάρει την πρώτη της νίκη καθώς επικράτησε επί της ουραγού Τελχινίδας. Έτσι το ντεμπούτο του νέου προπονητή Γιώργου Τουρνάκη συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. 
  • Κυπελλούχος σε άνδρες και γυναίκες η Τελχινίδα
    Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Διαγόρα, οι πρωταθλήτριες Δωδεκάνησου Τελχινίς Ρόδου, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και νίκησαν στον τελικό τον γηπεδούχο Διαγόρα προσθέτοντας έναν ακόμα τίτλο στην πλούσια συλλογή τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ