1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-11-2016 20:03

Πρώτη νίκη για Αναγέννηση Σάμου με Τουρνάκη στον πάγκο

Στην αναμέτρηση που έριξε αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 2ου υποομίλου του Α ομίλου της Α2 γυναικών η Αναγέννησης Σάμου κατάφερε να «σπάσει» το ρόδι και να πάρει την πρώτη της νίκη καθώς επικράτησε επί της ουραγού Τελχινίδας. Έτσι το ντεμπούτο του νέου προπονητή Γιώργου Τουρνάκη συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Τα σετ: 3-1 (25-18, 25-12, 22-25, 25-15)

ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Τουρνάκης): Πανταζή , Πολίτη, Μιχαλιού , Βαλιδάκη , Φράγκου Β , Μαγγιρίδου Σπηλιωτοπούλου , Μαραθοκαμπίτου Σ. Μαραθοκαμπίτου , Σκούνα , Φράγκου Μ .
ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Τσιντομηνάς): Αμοριανίτη Ν. , Τέρζιου , Γιαννέλλη , Δαουτοπούλου , Βράτσαλη , Αποστολάκη , Χρυσοχόου, Βερβερίδη

Δείτε δηλώσεις του Τουρνάκη


Media

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΔΑ: Σταθερά στο +8 η Αιξωνή Γλυφάδας
    Η Αιξωνή επικράτησε 3-0 (25-14 25-22 25-14) της ουραγού Ειρήνης Κορυδαλλού για την 20η αγωνιστική τη τοπικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και κράτησε το +8 από το δεύτερο Μοσχάτο που ηττήθηκε με 3-0 από το τρίτο Περιστέρι, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζον.
  • Πανελλήνιο Κορασίδων: Ξεκίνημα με το δεξί για τον Απολλώνιο
    Με τη νίκη του ανώτερου ΟΦΑ Απολλώνιου επί της Αναγέννησης Σάμου με 3-1 σετ, άνοιξε η αυλαία του Δ' ομίλου της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Κορασίδων.
  • Πανελλήνιο Κορασίδων: Πρεμιέρα για τον Απολλώνιο στο Κερατσίνι
    Πρεμιέρα κατά μία μέρα νωρίτερα από τον Γ΄ομιλο, γίνεται αύριο Τετάρτη στο Κερατσίνι για την προημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων.
  • «Μπρέικ» τίτλου για την Τελχινίδα
    Πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου αναδείχτηκαν οι γυναίκες της Τελχινίδας αφού το Σάββατο, μέσα στο κατάμεστο κλειστό του Ροδίων Παιδεία, κέρδισαν με 2-3  και στον δεύτερο τελικό το Ροδίων Άθλησις και πλέον μετρούν επτά πρωταθλήματα Δωδεκανήσου.
  • Το Βενετόκλειο «πλημμύρισε» με παιδικά χαμόγελα (photos)
    Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης Τελχινίς σε συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και τα σωματεία ΓΣ Διαγόρας, Ροδίων Άθλησις και ΑΕΣΠ Φοίνικας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ