1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2018 13:44

Πανελλήνιο Κορασίδων: Το πρόγραμμα των αγώνων του F4

Πραγματοποιήθηκε επίσης  σήμερα στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. η κλήρωση του  final-4 του Πανελλήνιου Πρωταθλημάτος  Κορασίδω όπου συμμετέχουν.Άρης, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Μαρκόπουλο και Ηρακλής Κηφισιάς και οι αγώνες θα γίνουν σε τουρνουά ενός γύρου με βαθμολογία.

Πρόγραμμα τελικής φάσης Κορασίδων


1η αγωνιστική

ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣ Ελπίς

ΑΟ Μαρκόπουλου - Άρης

2η αγωνιστική

ΑΟ Μαρκόπουλου - ΓΣΚ Ηρακλής

Άρης - ΑΣ Ελπίς

3η αγωνιστική

ΑΣ Ελπίς - ΑΟ Μαρκόπουλου

ΓΣΚ Ηρακλής - Άρης

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΑΑΑ: Πρωταθλητής κορασίδων ο Ηρακλής Κηφισιάς με mvp την Κοντούδη
    Ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα στο κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο Κοκκινιάς Αμαρουσίου, η ομάδα του ο Ηρακλής Κηφισιάς επικράτησε με 3-2 του Φοίβου Μελισσίων, κατακτώντας το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ.
  • Ανοίγει η αυλαία για το F4 Κορασίδων ΕΣΠΑΑΑ στο Μαρούσι
    Πρεμιέρα σήμερα στο κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου με την διεξαγωγή του F4 Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ με τη συμμετοχή του Μαρκόπουλου, του Φοίβου Μελισσίων, του Ηρακλή Κηφισιάς και της γηπεδούχου Νίκη.
  • Πανελλήνιο Νεανίδων: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας
    Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Β' φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων με το Ναύαρχο Βότση, τον Ολυμπιακό, τον Άρη και το Αιγάλεω να ξεκινούν με σημαντικές νίκες. Τα αποτελέσματα:
  • F4 ΕΠΕΣΘ: Τρίτος ο ΠΑΟΚ
    Την τρίτη θέση στο Final 4 Κορασίδων κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, η οποία και του εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι αθλήτριες του Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη, επικράτησαν του Ν. Βότση με 3-1 σετ (17-25, 25-17, 25-19, 25-17).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ