1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2018 14:21

Ευαγγελίου και Λαμπρόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια σε ΑΟΜ, Απόλλων Π. και Κερατέα

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ήρθε η σειρά των Κορασίδων του ΑΟ Μαρκοπούλου να προκριθούν στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο πρόεδρος του ΑΟΜ Πάρης Ευαγγελίου έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους προπονητές τους αλλά και στην Κερατέα για την διοργάνωση των αγώνων

 

«Μπράβο κορίτσια, μπράβο στους προπονητές μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους, σε έναν κατα γενική ομολογία απο τους καλύτερους συλλόγους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλλευ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, οχι μόνο για την γυναικεία ομάδα μας, που θα φιγουράρει για 19η συνεχόμενη χρονιά στα σαλόνια της Α1 γυναικών Βόλλευ αλλα και για τα καταπληκτικά «μικρά» μας που μας κάνουν κάθε χρόνο υπερήφανους στο Πανελλήνιο.Κλείνωντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Γ.Σ.Κερατέας που μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να διοργανώσει την προημιτελική φάση. Πάντα οι άνθρωποι του Γ.Σ.Κερατέας να μας παραχωρούν το γυμναστήριο "Ιωάννης Μεγγούλης". Η συνεργασία θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα».

 Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας κ.Λαμπρόπουλος δήλωσε: «Δεν παίξαμε ανάλογα με τις δυνατότητες μας.Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα απουσιών,πράγμα που μας ανάγκασε να περιορίσουμε την ανταγωνίστηκότητα μας.Τα κορίτσια έχουν μέλλον και με σκληρή δουλειά μπορούν να καταφέρουν πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γ.Σ.Κερατέας για την φιλοξενία και να τον συγχαρώ για την διοργάνωση.Η Κερατέα είναι μία πόλη με παράδοση στο Βόλλευ και ο Γ.Σ.Κερατέας είχε πάντοτε ποιότητα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ