1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2018 20:26

Φοιβος Μελισσίων: Σημαντική νίκη των Νεανίδων

Μία ακόμη νίκη για την ομάδα των Νεανίδων του Φοίβου Μελισσίων, αυτή τη φορά με 3-1 επί του ΑΟ Παλλήνη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Μελισσίων που κοουτσάρει ο θρυλικός Σωτήρης Αμαριανάκης σε ένα παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του Α΄Ομίλου της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ (θέσεις 1-9), στο κλειστό Λυκείου Μελισσίων, νίκησε την αντίστοιχη του ΑΟ Παλλήνη προσθέτοντας άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της.

Η oμάδα των Μελισσίων πήρε τα δύο πρώτα σετς και έχασε το τρίτο, αλλά δεν επέτρεψε στην αντίπαλο να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ και επικράτησε με 25-17 και 3-1.

Τα σετ: 25-14, 26-24, 22-25, 25-17

Σχετικά άρθρα

  • Στο Ζηρίνειο θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής εφήβων Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. (πρόγραμμα-ρόστερ)
    Στο κλειστό γυμναστήριο Ζηρινείου θα διεξαχθεί το φάιναλ-4 εφήβων της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.. Στη τετράδα βρίσκονται ο Πανερυθραϊκός και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 6/2 στον πρώτο ημιτελικό και στον δεύτερο ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον Φοίβο Μελισσίων. Ο πρωταθλητής για το 2020 θα βγει το μεσημέρι της κυριακής 9/2.
  • Ο Φοίβος και ο Πανελλήνιος γκρέμισαν το πλεονέκτημα Κερατέας και Αγίας Παρασκευής
    Ο Φοίβος Μελισσίων και ο Πανελλήνιος πήραν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και μάλιστα εκτός έδρας και φούντωσαν το ενδιαφέρον για τη συνέχεια αλλά και ενόψει των πλέι οφ καθώς ισοφάρισαν σε 1-1 τις νίκες με τους αντιπάλους τους.
  • Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑΑ ο Φοίβος Μελισσίων με MVP τον Αριστόπουλο
    Κυπελλούχος ΕΣΠΑΑΑ για τη σεζόν 2019-20, αναδείχτηκε ο Φοίβος Μελισσίων, ο οποίος ως τυπικά γηπεδούχος επικράτησε στον τελικό κυπέλλου του final-4, της Αγ.Παρασκευής με 3-1 (23-25, 25-23, 25-20, 25-18).
  • Ο Ερμής Πατρών στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη Γλωσσιώτη
    Μια σπουδαία ανθρώπινη πρωτοβουλία στήριξης του δοκιμαζόμενου μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, πήρε ο Ερμής Πατρών. Συγκεκριμένα το Αχαϊκό σωματείο, ανακοίνωσε ότι στον αγώνα νεανίδων με την Ολυμπιάδα την Τετάρτη 16/10 (18.00) στο Κουκούλι, θα υπάρξει εισιτήριο 3 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη που είναι 18 μηνών και μάχεται για την ζωή του.
  • Συγκίνηση στο 7ο τουρνουά των Αγγέλων στον Άγιο Στέφανο
    Ολοκληρώθηκε μέσα σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, το καθιερωμένο πλέον τουρνουά των Αγγέλων, που διοργανώνει για έβδομη χρονιά, ο ΑΟ Αγ. Στεφάνου στη μνήμη των τεσσάρων αδικοχαμένων αθλητριών του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ