1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2013 20:15

Στη Ρόδο για το Περιφερειακό οι κορασίδες

Στη Ρόδο θα ταξιδέψουν αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14 Απριλίου) οι κορασίδες του Φοίνικα Σύρου προκειμένου να συμμετάσχουν στην Α’ φάση των αγώνων της Ζ’ Περιφέρειας (Αιγαίο) που θα φιλοξενηθεί στο νησί των Iπποτών. 

 

Η πρωταθλήτρια Κυκλάδων θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Διαγόρα και τον Πολυκράτη Σάμου, ενώ στον άλλο όμιλο θα αναμετρηθούν οι ομάδες από Χίο και Μυτιλήνη. Οι νικήτριες των δύο ομίλων θα αγωνιστούν στον τελικό της Ζ’ Περιφέρειας για ένα εισιτήριο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η αποστολή του Φοίνικα θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής με το Blue Star για Ρόδο και το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 19:00) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου. Το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα έναρξης 13:00) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τον Πολυκράτη Σάμου και η αποστολή θα επιστρέψει στη Σύρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι διοργανωτές θα καλύψουν την διαμονή και το φαγητό όλων των ομάδων, έτσι ο σύλλογoς θα επιβαρυνθεί μόνο με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Πηγή: foinikasclub.gr

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link Φιλος του ΦΟΙΝΙΚΑ Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 09:47 posted by Φιλος του ΦΟΙΝΙΚΑ

    Αγαπητοί Συριανοί,σχετικά μέ τά σχόλια σας γιά τήν απουσία τού προπονητή χαλαρώστε.Οι
    χειρότεροι πόλεμοι στήν ιστορία ήταν κάι είναι οι ΕΜΦΥΛΙΟΙ.Ολα θά διορθωθούν μέ καλή
    πίστη καί διάλογο.

  • Comment Link Ημαρτον !!!!!!!!!!!!! Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 20:09 posted by Ημαρτον !!!!!!!!!!!!!

    Τα κορίτσια θα πάνε στην Ρόδο χωρίς προπονητή...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Διοικηση τον εστειλε με το ανδρικο και τα πιτσιρικια τελικα θα παμε για τουρισμο στην Ρόδο.

  • Comment Link Συριανός Γονέας. Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 18:53 posted by Συριανός Γονέας.

    Μπράβο στα κοριτσια...ευχομαι αυτη την φορά ο προπονητής να είναι μαζί σας όχι σαν άλλες αποστολές που σας κατεβάζει σε αγώνες η κ.Κατερίνα.Επιτέλους ας διαλέξει με ποιους θέλει να είναι...με το Ανδρικό ή στα πιτσιρίκια ? Δεν μπορουν οι κόποι μας χρονιας για τα κοριτσια να πηγαινουν χαμενοι οταν ο προπονητης σε τοσους κρισιμους αγωνες παραταει την ομαδα και τρεχει στο Ανδρικό.Αλήθεια η έση της Διοικησης ποιά είναι?Καλη επιτυχία στα κορίτσια.Ενας Γονέας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ