1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2017 22:56

Ο Μυγδονιακός κατέκτησε το τουρνουά Star Volley 3

Εντυπωσιακές ήταν οι παγκορασίδες του Μυγδονιακού, που κατέκτησαν το 3ο Star Volley.

Παίζοντας εκπληκτικά, πραγματοποίησαν 6 νίκες σε 6 αναμετρήσεις και δίκαια αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, δείχνοντας σε όλους πως και φέτος θα είναι μια ομάδα που στο πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ θα πρωταγωνιστήσει.

Η προπονήτρια των «πορτοκαλί» Αγγελική Τρύψια, παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με την πασαδόρο της ομάδας Καραντάκη, να κάνει το παιχνίδι της και να δίνει νίκες στην ομάδα της. Στον αγώνα που έκρινε ουσιαστικά και τη πρώτη θέση, ο Μυγδονιακός επικράτησε με 2 - 0 του Άρη Θεσσαλονίκης, που τερμάτισε δεύτερος.

Να θυμίσουμε πως οι 2 ομάδες την περσινή χρονιά, τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ. Στη τρίτη θέση τερμάτισε η πολλά υποσχόμενη ομάδα της ΜΕΝΤ, καθώς επικράτησε και προσπέρασε την τελευταία αγωνιστική την πολύ αξιόλογη ομάδα των Πανθήρων Κοζάνης, που στην πρεμιέρα του τουρνουά, έκαναν την έκπληξη και επικράτησαν 2 – 1 του Άρη.

Στην πέμπτη θέση, τερμάτισε η ομάδα της Ακαδημίας Κομοτηνής, με την προπονήτρια Κλαίρη Κωνσταντινίδου στην νέα της ομάδα, να δείχνει πως ξέρει τον τρόπο να φτιάχνει ομάδες και αθλήτριες. Στην πρώτη παρουσία τους σε τουρνουά η δεύτερη ομάδα του Άρη, άφησες θετικές εντυπώσεις. Τέλος, μπορεί να μην κατέκτησε νίκη ο Ηρακλής καθώς είχε την μικρότερη ηλικιακά ομάδα,  αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων.



Τελική κατάταξη

1.       Μυγδονιακός                   

2.       Άρης                                        

3.       ΜΕΝΤ                                      

4.       Πάνθηρες Κοζάνης          

5.       Ακαδημία Κομοτηνής   

6.       Άρης                                        

7.       Ηρακλής



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ