1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-09-2015 19:09

Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες του ΓΑΣ

Στο προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας έδωσαν το ραντεβού τους οι ακαδημίες του Γ.Α.Σ. , που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.
Ύστερα από μία χρονιά άκρως επιτυχημένη για τον σύλλογό, διοίκηση και προπονητές του ΓΑΣ ήταν εκεί να καλωσορίσουν τα παιδιά των ακαδημιών που αποτελούν πηγή ζωής και διαφήμισης για τον σύλλογό.

Παιδιά ηλικίας από τεσσάρων χρονών και άνω μπορούν να εγγραφούν στον ΓΑΣ και να προπονηθούν από έμπειρους προπονητές στα πλήρως οργανωμένα κατά ηλικία τμήματά mε το σύνθημα «Έλα κοντά στον ΓΑΣ και μάθε το βόλεϊ που ζητάς».

Σχετικά άρθρα

  • Στην κορυφή ο ΑΣ Γιάννενα
    Δεύτερη νίκη για του άνδρες του ΓΑΣ σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας αυτή τη φορά του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας με 3-0 σετ και εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του ΑΓΣΙ πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β΄εθνικής ανδρών ΕΣΠΕΔΕ.

  • Ξεκίνησαν προετοιμασία στα Γιάννενα
    Με χαμόγελα, διάθεση για δουλειά, αισιοδοξία και πίστη για μια καλή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους γυναίκες και άνδρες του «Γιάννενα ΑΣ» που εφέτος θα δώσουν τον αγώνα τους και θα εκπροσωπήσουν την πόλη των Ιωαννίνων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ