1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-09-2015 21:44

Εγγραφές στις Ακαδημίες του Ηρακλή Χαλκίδας

Τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ προσκαλεί στις Ακαδημίες του ο Ηρακλής Χαλκίδας. 

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας προσκαλεί όλα τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-15 ετών, που αγαπούν και θέλουν να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ να εγγραφούν και να ξεκινήσουν προπονήσεις στα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου.

Τμήματα Ακαδημιών: 5-7 ετών (baby volley), 8-11 ετών (mini volley) και 12-15 ετών (παγκορασίδες-κορασίδες, παμπαίδες-παίδες)

Κλειστά γυμναστήρια: Κανήθου, Πειραϊκής Πατραϊκής, Νέας Αρτάκης, ΚΕΤΕ (ΤΕΛ), Δροσιάς

Πληροφορίες: 6936965707 - 6932283285 - 6944377554 - 6978446492

Σχετικά άρθρα

  • Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ευρυάλης
    Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών πραγματοποίησε την  περσμένη Κυριακή 15/12 η ομάδα της Ευρυάλης. Το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και είχε συνομιλία με τον εκπρόσωπο της διοίκησης της Ευρυάλης Διονύση Δραγώτη και με τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Παναγιώτη Χαμπίπη.
  • Ο Γιάννης Μπογιατζόγλου Υπεύθυνος Ακαδημιών του Μίλωνα
    Ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Μπογιατζόγλου, ο οποίος για πολλές δεκαετίες ασχολείται με τα αναπτυξιακά τμήματα και έχει αναδείξει πολλές αθλήτριες, αναλαμβάνει απο φέτος υπεύθυνος Ακαδημιών του Μίλωνα.
  • Δωρεάν προπονήσεις σε αγόρια και κορίτσια από τον Α.Ο.ΠΕ. Μοσχάτου
    Η Α.Ο.ΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ προσφέρει σε κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου, τη δυνατότητα να γυμνασθούν-προπονηθούν εντελώς δωρεάν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. 
  • Τέλος η συνεργασία Σαλούστρου και ΑΕ Ρέντη
    Χωρίζουν οι δρόμοι της Άννας Σαλούστρου με την αθλητική Ένωση Ρέντη.
  • Απόλλων-Παναθηναϊκός ζωντανά από το Sports On Air
    Ο Απόλλωνας διοργανώνει το Σαββατοκύριακο στο κλειστό της Ριζούπολης το 1ο τουρνουά ανδρών «Δημήτρης Καλαϊτζής» και οι φίλοι του αθλήματος θα εχουν την ευκαιρία να δουν Live από το διαδικτυακό κανάλι του Sports on Air, το βράδυ του Σαββάτου στις 20.30, τον δεύτερο ημιτελικό αυτού του σημαντικού τουρνουά ανάμεσα σε Απόλλωνα-Παναθηναϊκό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ