1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2017 00:20

Στην κορυφή ο ΑΣ Γιάννενα

Δεύτερη νίκη για του άνδρες του ΓΑΣ σε ισάριθμα παιχνίδια επικρατώντας αυτή τη φορά του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας με 3-0 σετ και εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του ΑΓΣΙ πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β΄εθνικής ανδρών ΕΣΠΕΔΕ.

Ο προπονητής της ομάδας  Κώστας Τσιούπης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα προετοιμάζοντας την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΣΙ στο τοπικό ντέρμπι.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι πήραν χρόνο συμμετοχής και αρκετοί νέοι αθλητές από το εφηβικό και παιδικό τμήμα.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜ. (3-0): 25-14, 25-15, 25-15

Διαιτητές: Γκοργκόλης(Α) – Τζελέτας(Β) – Ζαρογιάννη(Σ)

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Υφαντής): Σαντζαρίδης, Αποστόλου, Βαϊόπουλος, Τερζόγλου, Κοτίτσας, Σερέτης, Μανίκας(λ), Μιχίδης(λ), Στουγιαννος, Μπαλδεράνης, Κοκουθάκης, Δήμου, Γερογιάννης, Γιαννέτας.

ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Μιχάλης, Χεκίμογλου, Σβεντζούρης, Νίκου Ν., Μάης, Νίκου Π., Βαμβέσος, Γκοτγόπουλος, Λάμπρου.



Σχετικά άρθρα

  • Ερμής Ηγουμενίτσας: Λαμπρή εκδήλωση για τα 30 χρόνια ιστορίας
    Στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο Αλεξάνδρα Τσιάβου βρέθηκαν όλες οι γενιές που τίμησαν και τιμούν το βόλεϊ στην πόλη σε μια μοναδική και γεμάτη συναίσθημα συνάθροιση που επιβεβαίωσε ότι ο σπόρος του βόλεϊ σ’ αυτήν τη γωνιά της Δυτικής Ελλάδας έχει πλέον πολύ γερές ρίζες και μπορεί να ονειρεύεται για ακόμη μεγαλύτερες στιγμές και χαρές.
  • Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες του ΓΑΣ
    Στο προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας έδωσαν το ραντεβού τους οι ακαδημίες του Γ.Α.Σ. , που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.
  • Ξεκίνησαν προετοιμασία στα Γιάννενα
    Με χαμόγελα, διάθεση για δουλειά, αισιοδοξία και πίστη για μια καλή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους γυναίκες και άνδρες του «Γιάννενα ΑΣ» που εφέτος θα δώσουν τον αγώνα τους και θα εκπροσωπήσουν την πόλη των Ιωαννίνων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
  • «Διπλό» πρόκρισης στο Μεσολόγγι για «φτερωτό» Eρμή (φωτό-video)
    Την πρόκριση στην Γ΄φάση του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών πήρε ο Ερμής Ηγουμενίτσας. Η ομάδα του Θωμά Λάμπρου νίκησε 3-1 στο Μεσολόγγι τον μαχητικό Κωστή Παλαμά και προκρίθηκε.
  • Ελπίδα, Ορεστιάδα, ΟΦΗ, Φθία, Ερμής, Μακεδονικός, Μεταμόρφωση, Ταταύλα στον Γ΄γύρο του Κυπέλλου
    Η Ελπίδα Αμπελοκήπων Ορεστιάδα, η ΓΕ Ηρακλείου, ο ΟΦΗ, ο ΑΣΠ Φθία, ο Ερμής Ηγουμενίτσας, ο Μακεδονικός, τα Ταταύλα, η Μεταμόρφωση και η Παλλήνη προκρίθηκαν στον Γ΄γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών μετά τους αποψινούς νοκ άουτ αγώνες. Την τιμητική τους είχαν οι φιλοξενούμενοι καθώς νίκησαν και προκρίθηκαν οι 10 από τους 12. Τρεις αναμετρήσεις κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Από τις ομάδες της Α2 ανδρών αποκλείστηκαν Δραπετσώνα, Ζωγράφου και ΧΑΝΘ και συνεχίζουν Παλλήνη, Μεταμόρφωση, Ταταύλα, Φθία, ΟΦΗ, ΓΕ Ηρακλείου και Ορεστιάδα. Η κλήρωση θα γίνει αύριο στην ΕΟΠΕ. Ολα τα αποτελέσματα στη Β΄φάση του Κυπέλλου Ανδρών:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ