1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2014 16:00

Η Πολίχνη υποδέχεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων

Όλα έτοιμα για την αυλαία του φάιναλ-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων, με το πρώτο σερβίς να γίνεται αύριο Τετάρτη (16/7) στο γυμναστήριο «Αλ. Νικολαΐδης» της Πολίχνης.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ελπίδα Αμπελοκήπων (κατέκτησε τον τίτλο στα Τρίκαλα), θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα... σκήπτρα της και στον δρόμο της θα βρει τον Άρη, τον περσινό φιναλιστ Ηρακλή Κηφισιάς και την Ηλιούπολη.

Από τους τέσσερις φιναλίστ, ο Ηρακλής Κηφισιάς έχει κατακτήσει τον τίτλο τρεις φορές στο παρελθόν (1998, 2008, 2010) και ήταν τρίτος το 2006 και δεύτερος πέρυσι. Η Ελπίδα έχει στο ενεργητικό της ένα πρωτάθλημα (2013) και μία δεύτερη θέση (2012), ο ΓΣ Ηλιούπολης επίσης ένα πρωτάθλημα (1992) και ο Αρης τρία χάλκινα μετάλλια (1999, 2000, 2004).
 
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης:
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ
17.30: Ηρακλής Κηφισιάς - ΓΣ Ηλιούπολης
19.30: Αρης - Ελπίς Αμπελοκήπων

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ
17.30: ΓΣ Ηλιούπολης - Ελπίς Αμπελοκήπων
19.30: Ηρακλής Κηφισιάς - Αρης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
17.00: Αρης - ΓΣ Ηλιούπολης
19.00: Ελπίς Αμπελοκήπων - Ηρακλής Κηφισιάς
 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
 
ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων αισθάνεται μεγάλη χαρά που έχει την ευκαιρία να συνδιοργανώσει με τον ΑΣ Αρη το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κορασίδων, δίνοντας το μήνυμα πως με την ευσυνειδησία και την αγάπη για τα παιδιά μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να προχωρήσουμε.
Το τουρνουά αυτό θα είναι ένα τριήμερο χαράς για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διοργανωτές και χορηγούς, που με κατάθεση ψυχής στηρίζουν καθημερινά το άθλημα.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης για την βοήθειά του στη διοργάνωση, καθώς και τους χορηγούς, που σε δύσκολους καιρούς μας βοηθούν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όραμα και διεξόδους στα παιδιά μας.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΣ ΑΡΗ: Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, ο ΑΣ Αρης καλωσορίζει στη Θεσσαλονίκη τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους παράγοντες και φίλους των σωματείων που θα πάρουν μέρος στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.
Μαζί με το φίλο σωματείο της Ελπίδας Αμπελοκήπων, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά μια διοργάνωση που θα θυμούνται για πάντα. Αλλωστε, ο αθλητισμός είναι πρώτα απ’ όλα χαρά, συμμετοχή και συναδέλφωση και στους αθλητικούς συλλόγους πέφτει το βάρος για τη στήριξη και την ανάπτυξή του.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ (Προπ. Ηρακλή Κηφισιάς): Ως Προπονητής της ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς, θέλω να εκφράσω την ευχαρίστηση μου που καταφέραμε να είμαστε στο FinalFour του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Εύχομαι όλες οι ομάδες να παίξουν καλό και δυνατό βόλεϊ, που θα αναδείξει την καλύτερη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ (Προπ. ΓΣ Ηλιούπολης): Είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι, διοίκηση, γονείς και αθλήτριες, για την συμμετοχή μας στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, όπου ο σύλλογος μας έχει την τιμή να συμμετέχει μετά από 22 χρόνια. Προσωπικά είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μας, που με πολύ κόπο και προσπάθεια όλη τη χρονιά έφτασε ως εδώ. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να ευχαριστηθούμε τους αγώνες, να γεμίσουμε εμπειρίες και να προσφέρουμε καλό θέαμα.
Θεωρώ ότι και οι τέσσερις ομάδες είμαστε αρκετά ανταγωνιστικές, ώστε να γίνουν καλοί αγώνες και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έχει η κάθε μία, τα κέρδη θα είναι πολλά και θα βοηθήσουν τις νεαρές αθλήτριες σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές συλλόγους, Ελπίδα Αμπλελοκήπων και Αρη, για την φιλοξενία που θα μας παρέχουν και ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες υγεία και καλούς αγώνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ