1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2014 12:35

Ζαλμάς, Νικολάκης: «Ακόμα μια ξεχωριστή εμπειρία στο Camp της Πορταριάς»

Cannot find volleynews.v2/MINI/2013-14/portaria-camp/zalmas folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2013-14/portaria-camp/zalmas/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Μετά από μια ιδιαίτερη και κοπιαστική εβδομάδα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο personal training αγοριών και κοριτσιών στo Camp της Πορταριάς υπό τις οδηγίες του Νίκου Ζαλμά και του Γιάννη Νικολάκη.

Με τη συμμετοχή 14 αγοριών και 24 κοριτσιών που ανταπεξήλθαν σ' ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που περιελάμβανε προπόνηση φυσικής κατάστασης με πολλά όργανα και βάρη, ασκήσεις βελτίωσης ατομικήςτεχνικής, παιχνίδια ατομικής τακτικής, θεωρία με video, στατιστική καταγραφή και ανάλυση της προπόνησης, βιντεοσκόπηση και βιντεοανάληση των προπονήσεων, πρόγραμμα χαλάρωσης σε πισίνα και τζακούζι. Παράλληλα έγιναν εξειδικευμένες μετρήσεις από εργοφυσιολόγο και σεμινάρια αθλητικής διατροφής από διατροφολόγο.

«Ζήσαμε ακόμα μία ακόμα ξεχωριστή εμπειρία. Είχαμε την τύχη να διαχειριστούμε ταλαντούχα παιδιά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους άμεσους συνεργάτες μας Αντώνη Παπαδόπουλο και Τάσο Μάρα (για τα αγόρια), Γιάννη Πετίδη, Χρήστο Βαρατάση, Γεωργία Καλφίδου, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Γιάννη Ρούσση (για τα κορίτσια) και τον φυσιοθεραπευτή μας Άρη Κοκορέ για την υποστήριξή τους. Επίσης το προσωπικό τους ξενοδοχείου Άλκηστις για την πολύτιμη βοήθειά τους. Το RSTS Lipolysis και τους Γεωργιλά Βαγγέλη, Λιανίδη Βασιλική, Σπανό Κώστα για τον εργομετρικό και διατροφικό έλεγχο. Τις εταιρίες FILA και τον κ. Αλ. Χατζόπουλο (για τον αθλητικό ρουχισμό) και GALA και τον κ. Χρ. Μπατιανίδη (για τον αθλητικό εξοπλισμό). Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς των αθλητών που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους με την δέσμευση ότι οι υπηρεσίες και οι παροχές μας θα παραμείνουν και του χρόνου σε υψηλό επίπεδο», δήλωσαν οι Ζαλμάς, Νικολάκης.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ