1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
02-06-2014 22:10

Κώστας Νικολακόπουλος:«Το παιχνίδι του πρωτάρη»(video)

Ικανοποιημένος από την δεύτερη θέση στο final 4 Παγκορασίδων παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου, Κώστας Νικολακόπουλος. 

«Καταρχάς ελπίζω να το χάρηκαν τα παιδιά. Ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα, εμείς παίξαμε φοβισμένα «το παιχνίδι του πρωτάρη», αλλά παρόλα αυτά όλα καλά, το σημαντικό είναι να παίζουν τα παιδιά και να χαίρονται, και να βρίσκονται στα γήπεδα.

Υπάρχουν τρεις παίκτριες που ξεχωρίζουν κι έχουν σίγουρα μέλλον, δε θέλω να κατονομάσω όμως. Όλα τα κορίτσια είναι πολύ καλά, και ποια θα ξεχωρίσει θα φανεί στο μέλλον. Υπάρχουν πάντως κορίτσια που μπορούν να παίξουν βόλεϊ με πολύ μεγάλες αξιώσεις.

Είμαι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση, θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο καλά για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, αλλά για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο, μια χαρά τα πήγε η ομάδα. Θέλω να ευχηθώ στα κορίτσια καλό καλοκαίρι, και να συνεχίσουν και στην παραλία, καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο».

Media

15 σχόλια

  • Comment Link short memory Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 13:04 posted by short memory

    Για την ταμπακιέρα τίποτα? (μεταγραφές - beach)? Και εγώ με ξένα κόλυβα ξέρεις πόσα μνημόσυνα κάνω?

  • Comment Link Shortmemory2 Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 11:24 posted by Shortmemory2

    ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΠΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ κ.λ.π.
    παρατηρηθηκε ειπαν στην αγορα ελλειψη σε κρανη-ασπιδες-πανοπλιες απο τις κατα ριπας βολες στον τελικο του φαιναλ 4............
    ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ && ΠΕΡΙΣΣΙΛΟΓΗ....??/

  • Comment Link νότος Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 09:00 posted by νότος

    Φίλε SUMMER ευχαριστούμε που συμπάσχεις μαζί μας λόγο της διχόνοιας που έσπειραν οι βορειοπροαστιώτες στην περιοχή μας. Πάνυως ο καπελάκιας δεν καταλαβαίνει τίποτα ετοιμάζει τις καλοκαιρινές ομάδες για να μοιράσει και πάλι πόνο στην άμμο!!! (όχι άλλο πόνο!!!! δεν αντέχουν!!!)

  • Comment Link SUMMERVOLLEY Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 06:16 posted by SUMMERVOLLEY

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΒΟΛΛΕΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ''ΜΕΣΑ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΚΟΥΤΣ???ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.......ΚΡΙΜΑ!!

  • Comment Link Απόλλων Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 20:27 posted by Απόλλων

    Μια και διαβάζουμε για αμφισβήτηση να σας ενημερώσουμε ότι ο Κώστας Νικολακόπουλος είναι ο πιο ακλόνητος στην θέση του προπονητής στο ελληνικό βόλλεϋ. Μόλις ξεκίνησε μια δουλιά στο σωματείο η οποία έχει φιλόδοξους στόχους και οι οποίοι αρχισαν ήδη να υλοποιούνται. Pαντεβού στα επόμενα Final4.(Ελπίζουμε να σας αρέσει η αγωνιστικότητα, ομαδικότητα και το ήθος που θα επιδείξουμε σε αυτά)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ