1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
02-06-2014 21:33

Θανάσης Μαργαρίτης:«Όμορφο να αναγνωρίζεται η προσφορά σου» (video)

Για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα του βόλεϊ βραβέυτηκε ο Θανάσης Μαργαρίτης από τον Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου. Ο πρώην υπεύθυνος Ανάπτυξης, πρώην υπεύθυνος Εθνικών ομάδων Εφήβων και Παίδων και προπονητής της Εθνικής Ανδρών που το 1987 πήρε το χάλκινο μετάλλιο της Γάνδης μίλησε στο volleynews.gr για το βραβείο που του προσέφερε η ομάδα του Αγίου Δημητρίου, αλλά και για το final 4 Παγκορασίδων που παρακολούθησε.

«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους υπευθύνους του Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου για την πολύ όμορφη διοργάνωση. Ήταν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και είναι μία καλή κίνηση γιατί τέτοιες διοργανώσεις ανεβάζουν το άθλημα. Μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, κι έρχονταν συνέχεια άνθρωποι που ήθελαν να δουν, αλλά δεν χωρούσαν να κάτσουν. Αυτό είναι πολύ όμορφο και ελπιδοφόρο». είπε ο Θανάσης Μαργαρίτης. 

Στη συνέχεια δήλωσε για το βραβείο: «Κάθε βράβευση και ειδικά από ομάδες με αναπτυξιακό χαρακτήρα έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα γιατί είμαι χρόνια κοντά στα παιδιά και τα στηρίζω.Τα παιδιά θέλουν πολλή προσοχή. Είναι όμορφο συναίσθημα να βλέπεις ότι αναγνωρίζεται η προσφορά σου και ευχαριστώ για αυτό». 

Όσο για τις ομάδες των παγκορασίδων δήλωσε: «Τα τέσσερα σωματεία που συμμετείχαν στο final 4, είναι σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα και κοιτούν το μέλλον. Τον Ηρακλή τον ξέρουμε χρόνια ότι ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με τα παιδιά, αλλά βλέπω ότι και οι άλλες ομάδες, όπως ο Φοίβος κάνουν καλή δουλειά. Το επίπεδο των κοριτσιών ήταν αρκετά ικανοποιητικό και εύχομαι να συνεχιστούν οι προσπάθειες να φτάσουν ψηλά, γιατί δυστυχώς το γυναικείο βόλεϊ δεν είναι σε υψηλό επίπεδο». 

Φιορέλα Μάλο

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ