1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
02-06-2014 22:55

Μαρία Μπακράτσα:«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες και πάμε για τα καλύτερα» (video)

Ευχαριστημένη με την τρίτη θέση που κατέλαβε ο Φοίβος Μελισσίων στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ εμφανίστηκε η προπονήτρια, Μαρία Μπακράτσα. Η τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως οι στόχοι του σωματείου τους είναι υψηλοί. 
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο final 4. Για εμάς είναι πολύ μεγάλη επιτυχία αυτό. Τα περισσότερα παιδιά μας είναι γεννημένα το 2000 και θα είναι σχεδόν η ίδια ομάδα του χρόνου στις Παγκορασίδες. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες και πάμε για τα καλύτερα. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι πέντε παιδιά που ήδη πάνε στα κλιμάκια και θεωρώ ότι θα έχουν μεγάλη πορεία. Αυτές είναι η Καρακάση, η Νταλ, η Γεωργακοπούλου, η Καραντάνη που είναι εξαιρετική. Παρόλο που υστερεί λίγο στο ύψος έχει φοβερό άλμα. Όλα τα παιδιά είναι πολύ δουλεμένα και θα μπορούσα να είχα φτάσει εδώ και με τις έξι που ήταν έξω. Είναι πολύ καλές κι εγώ πολύ ευχαριστημένη». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ