1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-04-2014 12:22

Τιμήθηκαν οι κορασίδες του Άρη

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή των τμημάτων υποδομής του γυναικείου βόλεϊ και μπάσκετ του Άρη
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, κυρίως από νεαρούς αθλητές και νεαρές αθλήτριες, τιμήθηκαν άνθρωποι που πρόσφεραν στον Αρη, όπως οι Σάββας Ηλιάδης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Σπύρος Μούρτος, Φρέντι Μπρουκς και οι κορασίδες βόλεϊ (Σακαράκη Ιφιγένεια (αρχηγός), Λαμπριάννα Πήττα, Νικολέτα Λαϊνάκη, Αθανασία Μοδιώτη, Μάγδα Μπουσνάκη, Σταυρούλα Σαρηγιαννίδου, Θεοδοσία Κοσμά, Έλλη Ευθυμιάδου, Ελευθερία Μπουλιώνη, Βίκη Δημητριάδου, Άννα Κωνσταντινίδου, Άλκηστης Τσολακίδου, Γιώτα Παπαδοπούλου, Μαρία Χίτζιου).

Τιμητική πλακέτα πήραν επίσης τα πρόσωπα που στηρίζουν ηθικά και υλικά τα τμήματα, όπως οι χορηγοί του μπάσκετ Νίκος Φέσσας, Δημήτρης Ιατρού, Ανδρέας Γαϊτανίδης, Δημήτρης Καραπαναγίωτης και οι χορηγοί του γυναικείου βόλεϊ, Παναγιώτης Σακαράκης και Γιάννης Ρεντζεπέρης.

Το πιο ζεστό χειροκρότημα της βραδιάς εισέπραξε ο Σόλων Υψηλάντης για την τεράστια συνεισφορά του στο Σύλλογο, ως αθλητής στίβου, αλλά και απ' όλες τις υπόλοιπες θέσεις που προσφέρει στον Άρη για περισσότερα από 70 χρόνια. Όρθιοι όλοι οι παρευρισκόμενοι κυριολεκτικά αποθέωσαν το Σόλωνά μας. Παρά το γεγονός ότι απουσίαζε από την εκδήλωση φρόντισε σε επικοινωνία με τους διοργανωτές να τους ευχαριστήσει για την τιμή προς το πρόσωπό του.





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ