1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2014 11:56

450 παιδιά και λαχειοφόρος για καλό σκοπό στο τουρνουά μίνι του Παμβοχαϊκού

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Τουρνουά mini-baby volley την Κυριακή 30/3/2014 στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Πάμβοχαϊκός με την συνδρομή και συμπαράσταση της Λέσχης Φίλων του Παμβοχαικού Locos Amarillos. Το τουρνουά έχει πάρει το όνομα του αδικοχαμένου φιλάθλου του Παμβοχαϊκού, Γιώργου Καλαντζή, ενώ η λαχειοφόρος αγορά έγινε για να τιμηθεί η μνήμη του. 

Συμμετείχαν οι Σύλλογοι,Α.Ο.Δραπετσώνας, Α.Ο.Μαρκοπουλου, Γ.Ε.Ναυπλίου, ΠΑΟ Κορίνθου, ΑΣΠ.Κόρινθος, Απόλλων Ξυλοκάστρου και Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός με αρκετές ομάδες το πλήθος δε των αθλητριών και αθλητών ξεπέρασε τα 450 παιδιά.

Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά φέτος, δηλαδή η συμμετοχή ομάδων baby-promini και mini.Θεωρούμε όμως ότι στέφθηκε με επιτυχία και επί 4 και πλέον ώρες το στάδιο γέμισε από παιδιά από 5 έως 12 ετών παίζοντας και επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους στο άθλημα του βόλεϊ. Εντύπωση προκάλεσε η άρτια παρουσία και οργάνωση όλων των ομάδων με τους προπονητές τους που πασχίζουν καθημερινά να μεταδόσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το άθλημα και προετοιμάζουν την επόμενη γενιά των αθλητριών και αθλητών του βόλει.

Οι αγώνες του τουρνουά διεξήχθησαν με ομάδες των 4 αθλητών ,που πραγματοποιούντο σε τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα,χωρίς σκόρ αλλά με χρόνο (10λεπτα) και είχαν χωρισθεί σε 4 κατηγορίες (baby-promini-miniA και miniB).

Η λήξη του τουρνουά βρήκε τους μικρούς φίλους, παράγοντες, προπονητές και γονείς χαρούμενους και ικανοποιημένους.

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Παμβοχαϊκού ευχαριστεί όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά όπως επίσης και τους υπευθύνους των Συλλόγων για την πρόθυμη και μεστή συμμετοχή τους.

Επίσης οι διοργανωτές ευχαριστούν τον σύνδεσμο Φίλων Παμβοχαικού Locos Amarillos για την βοήθειά τους στην διοργάνωση του τουρνουά, τους χορηγούς για την οικονομική τους στήριξη και ιδιαίτερα τους γονείς Β.Καίσαρη,Κ.Τσιομποτάρο και Θ.Κατσαδούρο για την αμέριστη βοήθεια που παρείχαν στους διοργανωτές.

*Κατά την διάρκεια του τουρνουά διενεργήθη λαχειοφόρος τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ του Ευθύμιου Κέντρου Κορίνθου.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι :470 ,224 ,646 ,289 και 602.Οι κάτοχοι των παραπάνω αριθμών μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6983398640 για την παραλαβή των δώρων.

1 σχόλιο

  • Comment Link Locos 1 Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 15:32 posted by Locos 1

    TO ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ"........!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ