1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2013 14:54

Συμμετοχή το πρωτάθλημα Κορασίδων του νομού τους ζητά ο ΠΑΣ Ίκαρος

Επιστολή στην ΕΟΠΕ έστειλε η ομάδα του ΠΑΣ Ικάρου, ζητώντας την βοήθεια της για την συμμετοχή της ομάδα του Ικάρου στο πρωτάθλημα Κορασίδων που προκήρυξε η Τ.Ε ΕΟΠΕ Σάμου.

Αναλυτικά η επιστολή του ΠΑΣ Ικάρου:

«Κύριε πρόεδρε ο σύλλογος μας μετά από μια τετραετία αδράνειας και θέλοντας να δραστηριοποιήσει και πάλι το τμήμα του βόλεϊ, φροντίζοντας για την ανάπτυξη του στο απομακρυσμένο μας νησί, δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κορασίδων που προκήρυξε η Τ.Ε ΕΟΠΕ Σάμου.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την παραπάνω Τ.Ε μας γνωστοποίησαν ότι θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα με την προϋπόθεση να παίξουμε μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή περίπου τον Μάρτιο, με τον τέταρτο και τον πέμπτο της κανονικής περιόδου και ο νικητής αυτού του μίνι τουρνουά να πάρει την τέταρτη θέση, πριν ξεκινήσουν τα playoff. Αυτό όμως είναι παράλογο κατά την γνώμη μας, μας απομονώνει περισσότερο στερώντας μας την ευκαιρία να αγωνιστούμε όσο δυνατόν σε περισσότερους αγώνες ώστε να κερδίσουν τα παιδιά μας περισσότερες εμπειρίες και την δυνατότητα να χαρούν αυτό το άθλημα. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι η ομάδα μας θα μείνει ανενεργή και αποκομμένη για όλη την σεζόν περίπου και στο τέλος να κληθεί να αγωνιστεί έναντι δύο ομάδων που μέσα από πολλούς και συνεχεία αγώνες κατατάγεισαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση.Αυτό πιστεύουμε ότι είναι άδικο όχι μόνο για την δική μας ομάδα αλλά και για όποια ομάδα τύχαινε παρόμοια μεταχείρισης.

Η αιτιολογία που μας παρουσίασε η Τ.Ε είναι ότι όλες οι ομάδες της Σάμου, πλην μιας δεν δέχτηκαν να ταξιδέψουν στην Ικαρία και να αγωνιστούν στην έδρα μας για οικονομικούς κυρίως λόγους. Μας δημιουργεί εντύπωση πως η δικιά μας ομάδα μπορεί να ταξιδέψει, εφόσον χρειαστεί, περίπου τρείς με τέσσερις φορές στην Σάμο, ενώ μια ομάδα της Σάμου να μην μπορεί να έρθει μια φορά στην Ικαρία. Επίσης να αναφέρουμε ότι στην δήλωση συμμετοχής μας κάνανε χρήση του άρθρου 6 παρ. γ, της Ειδικής προκήρυξης της ΕΟΠΕ που αφορά τα αναπτυξιακά προγράμματα της Ζ περιφέρειας και ότι η συγκοινωνία των δύο νησιών μας είναι επαρκείς και διευκολύνει τις μετακινήσεις μας, άλλωστε βάσει αυτής της συγκοινωνίας διεξάγονται κάθε χρόνο τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ του νομού μας. Μιας και αναφέραμε για μετακινήσεις να σας ενημερώσουμε ότι μια μετακίνηση ομάδας της Σάμου προς την Ικαρία κοστολογείτει περίπου  200-300 ευρώ(εισιτήρια, διατροφή και διαμονή).

Πιστεύουμε ότι θα καταλάβετε το πρόβλημα μας και θα δώσετε την ανάλογη και δίκαιη λύση δίνοντας μας την ευκαιρία να αγωνιστούμε κανονικά στο παραπάνω πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

 

Media

http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=404113

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ