1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2013 16:18

Συνεχίζουν την μεγάλη τους πορεία οι κορασίδες του Δημόκριτου Μυγδονίας

Με 3-1 σετ η ομάδα κορασίδων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Μυγδονίας επιβλήθηκε της αξιόμαχης ομάδας του ΓΑΣ Χαλκηδόνας το Σάββατο 9/11 και κατέκτησε (με 15-2 σετ συνολικά) την πρώτη θέση του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΠΕΣΘ πετυχαίνοντας έτσι πανηγυρικά την πρόκριση της στην β' φάση όπου και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 16/11 την αντίστοιχη ομάδα της ίδιας περιοχής, τον Μυγδονιακό που κατέκτησε την 4η θέση του Η' ομίλου.  Η έκβαση αυτού του τοπικού ντέρμπι  που συγκεντρώνει τα βλέματα όλης της περιοχής και όχι μόνο, θα δώσει στην ομάδα που θα κάνει δύο νίκες και την  πρόκριση για την Γ' φάση του πρωταθλήματος.
Της κατάκτησης της 1ης θέσης του έκτου ομίλου, προηγήθηκε η μεγαλειώδης νίκη του Δημόκριτου μέσα στον Εύοσμο επί του τοπικού Αίαντα με 0-3 σετ, νίκη που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση σε όλο το κοινό του βόλλει και φανέρωσε την μεγάλη φετινή δυναμικότητα των κορασίδων του συλλόγου.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα της 2ης τοπικής κατηγορίας των γυναικών  ο Δημόκριτος ξεκίνησε με νίκη 3-0 αφού κέρδισε την ΑΕ Αμπελοκήπων την Κυριακή 10/11 στην 2η αγωνιστική του 1ου Γύρου του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του κόουτς Παναγιώτη Πυργιώτη ενισχυμένη με τη συμμετοχή της Μαρίας Καρδαμανίδου, κέρδισε εύκολα και γρήγορα την ΑΕ αμπελοκήπων παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της Κατηγορίας μαζί με τον Γαλαξία Αδένδρου(τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 17/11 εκτός έδρας) περνώντας μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Media

http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=404113

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ