1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-11-2013 14:19

Αήττητη στο final 4 η ΕΑΠ

Με την 6η τους συνεχόμενη νίκη και χωρίς την απώλεια σετ οι έφηβοι της ΕΑΠ, ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ά όμιλο της ΕΣΠΕΠ.

Με εξασφαλισμένη την πρώτη θέση πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, φιλοξενήθηκαν από την ομάδα του Α.Ο. Θησέα, σε έναν αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η ομάδα της ΕΑΠ, ξεκινώντας δυνατά στα δύο πρώτα σετ, από νωρίς είχε πάρει το προβάδισμα και επικράτησε εύκολα.

Στο 3ο σετ, η ομάδα της ΕΑΠ βρέθηκε πίσω στο σκορ με τα απανωτά και διαρκή λάθη, έδωσε την δυνατότητα στο Θησέα να προηγείται στο σκορ και να πιστεύει ότι θα μπορούσε να το κερδίσει. Η εξέλιξη αυτή έκανε εμφανή τα σημάδια άγχους στους παίκτες της ΕΑΠ, οι οποίοι στο 17-21 μεταλλάχτηκαν δείχνοντας ένα άλλο διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Με την είσοδο του Γεράνιου Ι., το καλό σέρβις, τη σωστή άμυνα και το γνωστό καλό επιθετικό παιχνίδι, οι έφηβοι της ΕΑΠ αντεπιτέθηκαν και με συνεχόμενους πόντους έκαναν το 8-1 κατακτώντας το 3ο σετ με σκορ 25-22, μέσα σε αποθέωση.

Η πορεία της εφηβικής ομάδας, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από το τεχνικό τιμ, και πλέον το ενδιαφέρον θα στραφεί στα παιχνίδια του final-four.

Τα σετ: 25-14 (25΄), 25-13 (22΄), 25-22 (22΄).




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ