1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2013 11:27

Κέρδισε την πρωτιά και τις εντυπώσεις η Ελπίδα

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το τουρνουά προπαγκορασίδων που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε o Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων με τη συμμετοχή του Άρη , του Αίαντα Ευόσμου και του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Ένα τουρνουά που άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Ελπίδας τόσο για την προσέλευση του κόσμου όσο και για τα αγωνιστικά συμπεράσματα που άφησε.

Σίγουρα σ΄ αυτές τις ηλικίες δεν είναι στόχος και αυτοσκοπός η νίκη αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την αγωνιστικότητα και το ταλέντο κάποιων παιδιών. Οι φίλοι και οι γονείς των μικρών αθλητριών χόρτασαν βόλλευ και όμορφες φάσεις και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι τελικοί δεν είχαν να ζηλέψουν από πολλούς αγώνες κορασίδων και παγκορασίδων.

Στα αγωνιστικά η ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων νίκησε στον τελικό του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 3-1 (20-25, 25-10, 25-17, 25-20) και έδειξε ότι και στο μέλλον θα έχει ταλέντα που θα συνεχίσουν την παράδοση που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια. Η ευχάριστη έκπληξη ο Ποσειδώνας φαίνεται ότι είναι σε σωστά βήματα και η μικρή πασαδόρος του , σίγουρα θα μας απασχολήσει τα επόμενα έτη. Αίαντας και Άρης παραμένουν σταθερές αξίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Στον μικρό τελικό ο Αίας Ευόσμου νίκησε με 3-2 (25-23, 25-18, 12-25, 15-25, 15-12) τον Άρη που πήγε να κάνει την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά σε σχολείο και αγωνιστικούς χώρους και ανανεώσουμε το ραντεβού για τουρνουά με την πρώτη ευκαιρία ήταν η υπόσχεση των ανθρώπων της Ελπίδας που φαίνεται ότι εργάζονται με μεράκι για τον αθλητισμό της πόλης.

ΕΛΠΙΣ ΑΜΠ/ΠΩΝ        -  ΑΡΗΣ  3-0

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧ/ΝΑΣ -  ΑΙΑΣ  3-1

 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΡΗΣ -ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2-3

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  -ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 3-1 
 
ΚΑΤΑΤΑΞΗ 
1.      Ελπίδα Αμπελοκήπων

2.      Ποσειδώνας Μηχανιώνας

3.      Αίας Ευόσμου

4.      Άρης

POSIDONAS-AIAS
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ