1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2013 15:30

Δύσκολη νίκη του ΓΣ Χαλανδρίου επί της μαχητικής Παλλήνης στις κορασίδες

Για τη 2η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, και τον Η όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου 1 υποδέχτηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου τον Α.Ο. Παλλήνης 1.
 Μετά από έναν αγώνα που κράτησε μέχρι τέλος το ενδιαφέρον των θεατών, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου πέτυχε μεγάλη νίκη επικρατώντας με 3-2 (13-25, 25-21, 25-19,11-25 15-13) σετ. Στο πρώτο σετ η γηπεδούχος ομάδα δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο, ξεκίνησε με αρκετά αβίαστα λάθη τον αγώνα επιτρέποντας στη φιλοξενούμενη ομάδα να πάρει μια διαφορά και σταδιακά να κάνει το παιχνίδι της και να επικρατήσει εύκολα. Στο δεύτερο σετ, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου πίεσε περισσότερο στο σερβίς και γενικότερα την ομάδα του Α.Ο. Παλλήνης και κατέκτησε το δεύτερο σετ, και παρά το γεγονός ότι  η φιλοξενούμενη ομάδα μάζεψε τη διαφορά απ' το 19-11, στο 21-15, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της. Παρόμοια εικόνα και στο τρίτο σετ, με το Γ.Σ.Χαλανδρίου να αποδίδει καλύτερα απ' τον Α.Ο. Παλλήνης και να παίρνει το τρίτο σετ .Στο τέταρτο σετ, οι αθλήτριες του Γ.Σ. Χαλανδρίου μπήκαν χωρίς την απαραίτητη ενέργεια, κάνοντας πολλά λάθη στην υποδοχή, και σε συνδυασμό με το πιεστικό σερβίς του Α.Ο. Παλλήνης και την αποφασιστικότητα των αθλητριών του, το σετ εξελίχτηκε σε παράσταση για ένα ρόλο.
Στη διάρκεια του σετ, η προπονήτρια του Γ.Σ. Χαλανδρίου ξεκίνησε να φρεσκάρει την ομάδα και να δίνει ανάσες στις αθλήτριές της, κίνηση που φάνηκε ότι έπαιξε το ρόλο της στο tie-break. Παρά το γεγονός ότι ο Α.Ο. Παλλήνης ξεκίνησε καλύτερα και με το Γ.Σ. Χαλανδρίου να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 9-12, χάνοντας κρίσιμους πόντους, η γηπεδούχος ομάδα, έδειξε ψυχολογικά αποθέματα και κατάφερε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή και να πάρει τη νίκη.
 
Γ.Σ. Χαλανδρίου (Γκόγκου) : 12. Γιακουμή, 6. Κρητικού, 10. Κόντου, 9. Αγριόδημου, Α., 5. Αγριόδημου, Η. 16. Αυδή, 2. Καραβοκύρη (λίμπερο), (7. Νικητοπούλου (αρχηγός), 18. Διαμαντέα, (λίμπερο), 1. Χριστοφίδη, 13. Αθανασοπούλου, 3. Τσινάρη)


Α.Ο. Παλλήνης (Γιαμαλής) : 7. Παφίλη (αρχηγός), 6. Παπαδοπούλου, 2. Στεργάκου-Νέλσον, 15. Μαντοπούλου, 14. Κοκκίνου, 1. Σπυροπούλου, 10. Μοφρέντη (λίμπερο)( 9. Μαρούδα, 11. Γεωργοπούλου, 4. Λαϊου)

10 σχόλια

  • Comment Link ninavolley Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 22:52 posted by ninavolley

    ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΤΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ, Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ 3-0 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΝΟ 'Η ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ....

  • Comment Link blackman Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 09:44 posted by blackman

    Αχ ναι! Τωρα μας εκανες ντα και θα ειμαστε καλα παιδια απο εδω και περα! Η αληθεια ποναει. Και η αληθεια ειναι οτι οσοι ασχολουνται με τον ΓΣ Χαλανδριου (με πολυ λιγες εξαιρεσεις) εχουν καταφερει μεσα σε πολυ λιγο καιρο να τους απεχθανονται ολοι οσοι ειχαν την "τυχη" να συναναστραφουν μαζι τους. Και αυτο οχι λογω των επιτυχιων τους μεσα στους αγωνιστικους χωρους, αλλα λογω της υπεροψιας και υπερμετρης αλοζονιας που τους διακρινει σε οτι κανουν. Ειναι καιρος να θερισουν οτι εσπειραν. Αυτα...

  • Comment Link Ελληναρας Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 08:42 posted by Ελληναρας

    Συγχαρτήρια στους απύθμενα κομπλεξικούς που σε μια δημοσίευση για κορασίδες (!!!!) έβγαλαν τη χολή τους για μια ομαδα, καλα σας γραφει ο αλλος μεινετε στο σκοταδι σας!!!

  • Comment Link em Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 19:43 posted by em

    Άλλοι εκτίθενται με τις κατά καιρούς δηλώσεις τους και τα δελτία τύπου. Αν έχετε βίντεο που θεωρείτε ότι αδικείστε, ανεβάστε το εδώ να δούμε κι εμείς που δεν γνωρίζουμε από βόλλευ και περιμένουμε να μάθουμε από εσάς.

  • Comment Link blackman Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 19:30 posted by blackman

    Οι καλες ομαδες καθαριζουν τα παιχνιδακια 3-0 και δεν ασχολουνται με την διαιτησια. Εχουν να σας κυνηγανε φαντασματα φετος...ολοι θα ειναι εναντιον του Μονταλι και της υπερομαδας του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ