1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2013 14:50

Δύσκολη νίκη για Πανιώνιο, 3-2 την Αρτέμιδα στις Νεάνιδες

Σε αγώνα για γερά νεύρα εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Άρτεμις Κορυδαλλού με τον Πανιώνιο στις Νεανίδες, που βρήκε νικητή τις «κυανέρυθρες» με 3-2 σετ.

Το πρώτο σετ κέρδισε ο Πανιώνιος με 25-22,ενώ τα δύο επόμενα πήγαν στην Αρτέμιδα με 24-26 και 23-25. Στο τέταρτο σετ ο Πανιώνιος με πολύ καλό σερβίς στο ξεκίνημα προηγήθηκε με μεγάλη διαφορά και παρά την προσπάθεια των αθλητριών της Αρτέμιδας,δεν μπόρεσε να καλυφθεί και το κέρδισε ο Πανιώνιος με 25-20. Στο πέπτο σετ οι ομάδες άλλαξαν γήπεδα στο 8-7 και με την Αρτέμιδα να μην βρίσκει λύσεις σε υποδοχή και επίθεση,το σετ πήγε στις Νεάνιδες του Πανιωνίου με 15-9.

Πανιώνιος : (Μιχαηλίδου, Θανέλλας): Κόλλια, Λεζινώ, Σολωμου, Συρογιαννοπούλου, Κωνσταντίνου, Κόλλια Θ, Δελατόλα, Γρηγοροπούλου, Πανάγου, Βαγενά, Κώτση, Καπάτου.

Άρτεμις: (Καμπερίδης, Γιαννάκη):  Καραχάλιου, Μπούκουρα, Θεοδωρίδου, Τάσσιου, Τέντζερη, Καίσαρη, Μανίκα, Χατζησταύρου, Μοναχού, Δασκάλου, Μερκούρη, Παναγοπούλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ