1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2013 16:04

Το ...σήκωσε το πανεπιστήμιο της Κύπρου

Πρωταθλήτρια ομάδα το Πανεπιστήμιο Κύπρου στις γυναίκες. Θριάμβευσε επί της Ρωσίας με 3-1 (25-20, 25-18, 17-25,25-23) . Ηταν η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Πανεπιστημίου Κύπρου στην κατηγορία γυναικών αλλά και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κυπριακού βόλεϊ στις γυναίκες. Το 12ο Ευρωπαίκό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα κατέκτησε η Κύπρος και το γυναικείο βόλεϊ της Κύπρου έχει την τιμητική του.

Η ομάδα του Γιαννάκη Χριστοφόρου παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ έγραψε ιστορία. Εχοντας για ηγέτη την αρχηγό της ομάδας Μυροσλάβα Γκρύμπαν και για σκόρερ την Μαρύνα Λαβρούκ δύο έμπειρες και μεγάλες σε αξία παίκτριες πλαισιωμένες από τις Σάντρα Παύλου, Ανα Κάλισνικ, Κάλια Βασιλείου, Παναγιώτα Κούτα και Χριστιάνα Δαυϊδ αλλά και τις υπόλοιπες παίκτριες Ρενάτε Κωνσταντίνου, Νικολέττα Στυλιανού, Χριστίνα Αθανασίου, Αντωνία Θεοδοσίου, Βάσω Χαραλάμπους έφθασαν στην νίκη επί του Πανεπιστημίου Κουμπάν της Ρωσίας
. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου κατέκτησε αήττητο το πρωτάθλημα με έξι νίκες χάνοντας μόνο ένα σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ