1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2013 11:14

Όπεν για τα ...ταλέντα της Κύπρου

Τo Σάββατοκυρίακο 6-7 Ιουλίου 2013  θα διεξαχθεί στις Ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις στη Λεμεσό Παγκύπριο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων σε δύο ηλικιακές κατηγορίες  κάτω των 21 χρόνων "VITTEL OPEN" γεννηθέντες 1.1.1993 και κάτω των 19 χρόνων -γεννηθέντες 1.1.1995 "DFG CAPITAL OPEN" .

Η Τεχνική Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 10.00π.μ. και αμέσως μετά αρχίζουν οι αγώνες. Οι  δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά μέχρι τη Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 6.00μ.μ.  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">volleycy@spidernet.com.cy και θα πρέπει επίσης οι αθλητές να έχουν σε ισχύ το δελτίο υγείας τους.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα δύο νικηφόρα σετ σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της
FIVB. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αγωνιστικά μπλουζάκια και στους νικητές κύπελλα και μετάλλια. Απαραίτητη η εγγραφή όλων στο μητρώο αθλητών μπητς βόλεϊ της ΚΟΠΕ  πριν από την Τεχνική Σύσκεψη.


Προγραμματίζονται άλλα δύο Παγκύπρια πρωταθλήματα των ιδίων κατηγορίων σε ημερομηνίες που θα ορίσει αργότερα η ΚΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ