1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2013 11:42

«Χρυσή» Κύπρος τεσσάρων ταχυτήτων

Πρωταθλήτρια μικρών κρατών Ευρώπης αναδείχθηκε η ομάδα γυναικών της Κύπρου όπου στον τελευταίο αγώνας της νίκησε και την Σκωτία με 3-1 σετ και εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο, στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Η Εθνική ομάδα αν και πολύ νεανική ήταν μακράν καλύτερη από τις αντιπάλους της και τώρα θα μπεί σε πιο βαθιά νερά αφού θα κληθεί τον Ιανουάριο να παίξει όπως και οι άντρες σε Ευρωπαϊκό όμιλο για τον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Δηλώσεις Ομοσπονδιακού προπονητή Κύπρου, Μανώλη Ρουμελιώτη, για τις παίκτριες του: 
"
Απίστευτη δύναμη, συγκέντρωση και πάθος από μια πολύ νεανική ομάδα ! Στόχος επετεύχθη και πάλι ! Πρωταθλητές μικρών κρατών & πρόκριση στο 3ο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος ! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους !
Σας ευχαριστώ για τις στιγμές που μου έχετε χαρίσει, νιώθω υπερήφανος γι αυτό που δείχνετε κάθε φορά στους αγωνιστικούς χώρους."

Κύπρος: Χαραλάμπους, Θεοτή, Λεωνίδου, Ιορδάνους, Κουδουνά, Μανίταρου, Μοσφιλιώτη ΄(λίμπερο), (Σπύρου, Κοντού, Πέτρου, Ζακχαίου, Ζεμπύλα)

βαθμολογία σε 4 αγώνες:
1. Κύπρος ...............
4 ...12-1 ..12 β.
2. Σαν Μαρίνο .........
4 ...  9-6 ... 8
3. Σκωτία ................4 ... 7-8 ...  5
4. Λουξεμβούργο .....4 ... 7-11... 4
5. Μάλτα ................
.4 ... 3-12... 1

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ