1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2013 12:02

«Κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση»



Θεσσαλονίκη, Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη
Για την πορεία του φετινού Επίκουρου καθώς και τη συνέχεια του πρωταθλήματος που βρίσκεται κοντά στο τέλος του, μίλησε η πασαδόρος της ομάδας της Πολίχνης Κωνσταντίνα Πασσιά, στο volleynews.gr. Η νεαρή αθλήτρια τόνισε πως οι εσωτερικές αλλαγές που έγιναν στη διάρκεια της χρονιάς, βοήθησαν την ομάδα της να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο.



«Όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η βαθμολογική κατάσταση στον όμιλο, κάθε αγώνας για μας είναι ντέρμπι, μια πρόκληση μέσα από την οποία πρέπει να βγαίνουμε νικήτριες. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος και που βρίσκεται βαθμολογικά. Έμειναν άλλοι δυο αγώνες για το τέλος της σεζόν και ακόμη δεν έχει κριθεί η κατάταξη των θέσεων και η παραμονή στην Α2 κι εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το καλύτερο.

Είμαστε μια καινούρια στην ουσία ομάδα, τη φετινή χρονιά, με πολλά νέα πρόσωπα. Θέλαμε το χρόνο μας για να δέσουμε και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα. Δε μας ευνόησε καθόλου η κλήρωση του πρωταθλήματος διότι ξεκινήσαμε με δύσκολους αγώνες και γι’ αυτό στραβοπατήσαμε και χάσαμε πολλούς βαθμούς. Η ομάδα στον δεύτερο γύρο είχε ανοδική πορεία. Έγιναν εσωτερικές αλλαγές που βοήθησαν πολύ για καλά αποτελέσματα έτσι ώστε αγώνα με αγώνα να ανεβαίνουμε. Από τα μέσα του πρώτου γύρου ήδη είχαμε μια ανοδική πορεία που έφερε νίκες και βελτίωση της βαθμολογικής μας θέσης.

Όσο για το τελευταίο μας παιχνίδι με τα Γιαννιτσά, θεωρώ πως δεν ξεκινήσαμε όσο δυναμικά έπρεπε στο πρώτο σετ, στη συνέχεια όμως ανεβάσαμε ρυθμούς που φέρανε την καθαρή νίκη. Το αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως στο κέντρο μας που ήταν αποτελεσματικότατο στα τελειώματα των φάσεων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ