1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-09-2013 01:54

«Ο πιο δύσκολος όμιλος»

Ο Δ όμιλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών διεξάγεται στο Σβερίν της Γερμανίας και συμπεριλαμβάνει την κάτοχο του τροπαίου Σερβία, στην Πολωνία, την Τσεχχία, και τη Βουλγαρία. Και οι τέσσερις προπονητές συμφώνησαν ότι πρόκειται για… όμιλο φωτιά.

«Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος καθώς και οι τέσσερις ομάδες είναι πολύ ισχυρές», δήλωσε ο Ζόραν Τέρζιτς γι να συνεχίσει: «Είμαι πολύ ικανοπιημένος με την προετοιμασία της ομάδας μου, αν και δεν είχαμε πολύ χρόνο γιατί παίξαμε στα τελικά του Γκραν Πρι»

«Καλύτερη η Σερβία»

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Πολωνίας Πιοτρ Μακόφσκι επεσήμανε: «Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά υποθέτω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Καλύτερη ομάδα του ομίλου είναι η Σερβία»

Ο Ιταλός Μαρσέλο Αμποντάντζα, τεχνικός της Βουλγαρίας δήλωσε: «Είμαστε σε μια πολύ καλή ψυχική και σωματική κατάσταση, αλλά ο ομιλός μας είναι πολύ ισχυρός με μια πραγματικά κορυφαία σερβική ομάδα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά φαβορί για να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Ιταλία, Τουρκία, Ρωσία και φυσικά η Γερμανία είναι πολύ ισχυρές ομάδες».

Τελος ο Καρλο Παρίσι, προπονητής της Τσεχίας είπε: «Έχουμε μια νεανική ομάδα και ο ομίλος δεν θα είναι εύκολος για εμάς. Παρ 'όλα αυτά, στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του τουρνουά»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ