1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-09-2013 12:29

Μόλναρ: «Στόχος και πάλι το τρόπαιο»

Η Σερβία φαντάζει φαβορί όχι μόνο για την πρωτιά του Δ’ Ομίλου, αλλά και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι χάλκινες του φετινού Γκραν Πρι θα παίξουν με την Πολωνία, την Τσεχία και τη Βουλγαρία.


Ένας δύσκολος όμιλος, αλλά η πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Μπριζίτκα Μόλναρ βάζει πολύ ψηλά τον πήχη από την αρχή. «Η Σερβία έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θέλουμε να πετύχουμε το ίδιο κάναμε πριν από δύο χρόνια».

Μετά από την Κωντσταντινούπολη και τη Γαλατάσαραϊ, η Μόλναρ θα μετακομίσει στην Πολωνία για να παίξει στην Ατομ Τρεφλ την ερχόμενη σεζόν. Σε αυτή τη διοργάνωση θα πάρει μια γεύση από το Πολωνικό βόλεϊ. «Η Πολωνία είναι μια ισχυρή ομάδα που πολύ καλές αθλήτριες, αν και δεν είχε την απόδοση που θα ήθελε στο Γκραν Πρι», δηλώνει η Μόλναρ

Η Σερβία ταξίδεψε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Σβερίν, σχεδόν κατ 'ευθείαν από την Ιαπωνία, όπου η ομάδα τερμάτισε τρίτη στο Γκραν Πρι που διεξήχθη στο Σαπόρο, με τη Βραζιλία και την Κίνα να παίρνουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση. «Το Γκραν Πρι διεξήχθη χρονικά κοντά με την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Οι αθλητές που βρίσκονται στην ελίτ, έχουν φορτωμένο πρόγραμμα και νομίζω ότι δεν θα επηρεάσει την απόδοσή μας».


Πριν από μερικούς μήνες ο προπονητής Ζόραν Τέρζιτς αποφάσισε να συμπεριλάβει την Μόλναρ στην αποστολή για το Γκραν Πρι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μέσα από τις εμφανίσεις της έδειξε ότι άξιζε αυτό το προνόμιο. «Παίξαμε καλά στο Γραν Πρι, αλλά παρ 'όλα αυτά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ακόμα καλύτερες. Εγώ έχω παίξει σε μερικά παιχνίδια, αλλά συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά για να βελτιωθώ» .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ