1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-09-2013 01:26

Απρόβλεπτη διοργάνωση

Οι προπονητές των ομάδων του Γ’ ομίλου (Δρέσδη) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει φαβορί και ο στόχος όλων είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα… χτίζεται
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ρωσία βρίσκεται σε φάση… αλλαγής, όπως παραδέχεται ο προπονητής Γιούρι Μάριτσεφ, ο οποίος σκέφτεται ένα πράγμα. Ότι αυτό το τουρνουά είναι ορόσημο στην προσπάθεια να χτιστεί η ομάδα.

Μια ομάδα… μόνη της
Από την πλευρά το τεχνικός του Αζερμπαϊτζάν, Φάιγκ Γκαράγιεφ, παραδέχεται ότι στηρίζεται σε μία αθλήτρια, τη Ναταλία Μαμάντοβα. «Ακόμα και αν το βόλεϊ είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Είναι η ηγέτιδά μας».

Στηρίζεται στο σύνολο
Ο τεχνικός της Λευκορωσίας Βίκταρ Χαντσάρου παραδέχθηκε την έλλειψη μιας σταρ στην ομάδα του και ότι στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα των νεαρών αθλητριών του. Θέλει ακόμα τη… θετική ενέργεια που είχε η Λευκορωσία στην επεισοδιακή πρόκριση της στα τελικά (στο χρυσό σετ με 14-16 απέναντι στη Σλοβακία)

Απαγορεύεται η ήττα
Τελος ο προπονητής της Κροατίας, Ιγκόρ Λιτβίνοφ τόνισε: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας, να βρεθεί σε κακή μέρα. Τρία ματς σε υψηλό και σταθερό επίπεδο είναι αναγκαία για την πρόκριση»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ