1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
19-09-2013 03:01

160 χώρες θα μεταδώσουν το VELUX EuroVolley 2013

Με την ταυτόχρονη κάλυψη από 160 χώρες θα διεξαχθεί το ερχόμενο VELUX EuroVolley, το οποίο ξεκινά την Παρασκεύη σε τέσσερεις διαφορετικές πόλεις. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός βόλεϊ της χρονιάς, θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο, από το Νεπάλ μέχρι τη Νιγηρία, από τη Βραζιλία ως την Μπουρκίνα Φάσο και από τις Η.Π.Α. ως την Ιαπωνία.

Αυτοί οι αριθμοί, αποτελούν ρεκόρ, και ξεπερνούν το προηγούμενο που έγινε πριν από δύο χρόνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε Αυστρία και Τσεχία.

Ο πρόεδρος του CEV, Αντρέ Μέγιερ δήλωσε : « Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και υπερήφανοι που η σημαία της διοργάνωσης μας θα κυμματίζει σε όλο τον κόσμο. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία που συνεργαζόμαστε, την Infront Sports & Media, η οποία κατάφερε να κλείσει συμφωνίες με 32 τηλεοπτικούς σταθμούς, κάτι που δεν είχαμε καταφέρει ξανά στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για το βόλεϊ εκεί έξω, και το ερχόμενο EuroVolley, θα εκτοξέυσει τη δημοτικότητα του αθλήματος δείχνοντας τις δυνατότητες και την ποιότητα των καλύτερων παικτών της Ευρώπης».

Ο Μαντς Μπανγκ Αέν, ένας από τους υπεύθυνους διαξαγωγής για τη Δανία, συμπληρώνει : «Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινά την Παρασκευή σε Δανία και Πολωνία, είναι αυτό που αποκαλεί ο κόσμος μεγάλο γεγονός. Οι φανατικοί του βόλεϊ από όλο τον κόσμο θα ακολουθήσουν το γεγονός από την αρχή, έως τον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Πάρκεν της Κοπεγχάγης.

Μια από τις πιο έμπειρες εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών, η οποία είχε ασχοληθεί και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι υπεύθυνη για τις μεταδόσεις και την καλύτερη προβολή του μεγαλύτερου γεγονότος βόλεϊ της χρονιάς. 

«Ένα σύνολο από 14 κάμερες, όσες χρησιμοποιούνται και στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, θα στηθεί στο Στάδιο Πάρκεν. Αυτό σημαίνει πως όσοι παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα από τα σπίτια τους θα δουν μια εξαίρετη και πρώτης τάξεως κάλυψη. Ωστόσο, ελπίζω να ταξιδέψει όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων στην Κοπεγχάγη, προκειμένου να παρακολουθήσουν το γεγονός από κοντά».

1 σχόλιο

  • Comment Link kostas22 Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 05:46 posted by kostas22

    Θα ήταν χρήσιμο να γράψετε και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τους αγώνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ