1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
17-09-2013 11:52

Οκτώ «νεοσύλλεκτοι» της Ιταλίας στο Ευρωπαϊκό

Τρία εικοσιτετράωρα έμειναν πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών και ο προπονητής της Ιταλίας Μάουρο Μπερούτο ετοιμάζεται να κατεβάσει ομάδα με 8 διεθνείς που δεν έχουν εμπειρία από προηγούμενο Euro...

Από τους 14 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την Ιταλία στο επόμενο Velux EuroVolley, οι οκτώ θα έχουν τη χαρά να κάνουν και το επίσημο ντεμπούτο τους. Το περασμένο Σάββατο ,ο Μπερούτο ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα και για το προγραμματισμένο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί από 20 έως 29 Σεπτεμβρίου στη Δανία και την Πολωνία.

Ο προπονητής των Ιταλών που στο παρελθόν ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού και συνεργάτης του Τζαμπάολο Μοντάλι στην Εθνική Ανδρών και στον Ολυμπιακό, δήλωσε πως κύριος στόχος του είναι να δουλέψει σκληρά και να προπονήσει την ομάδα του, ώστε να είναι καλά προετοιμασμένη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016.

«Έχουμε ολοκληρώσει το δεύτερο στάδιο των προετοιμασιών μας, και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε τους στόχους που είχα βάλει. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, οι οποίοι έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και ήθελαν να είναι στην αποστολή της Δανίας. Δυστυχώς ο Τζούλιο Σάμπι, αποχαιρέτησε την ομάδα μας, μετά τις συγκλονιστικές εμφανίσεις του στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Τουρκία. Φυσικά , αποτελεί μέρος της ομάδας μας και τον ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό και την αφιέρωση που έδειξε τις τελευταίες εβδομάδες. Σίγουρα θα επανέλθει για νέα τουρνουά και διαγωνισμούς. Έχω κάνει ξεκάθαρο στους παίκτες μου ότι θέλω να είναι σοβαροί όταν αντιμετωπίζουμε καταστάσεις όπως το Παγκόσμιο στην Αργεντινή, και τους τοποθετώ σε θέσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν πειρσσότερο.

Οι Σαλβατόρε Ροσίνι, Νταβίντ Σαϊτά, Φιλίππο Λάνζα, Λούκα Βετόρι, Γίρι Κόβαρ, Τόμας Μπερέτα, Πατέο Πιάνο και Ντανιέλε Ματζόνε είναι οι οκτώ παίκτες που θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Κριστιάν Σαβάνι είναι ο πιο έμπειρος της ομάδας και στη Δανία θα κάνει την πέμπτη του εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, αφού η ομάδα των Ιταλών πάει στο Λέιπζιγκ, θα παίξει δύο φιλικά παιχνίδα με τη Γερμανία, η οποία επίσης θα συμμετέχει στο EuroVolley. Την Τετάρτη το γκρουπ των Ιταλών θα ταξιδέψει στην Οντένσε, όπου θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Δανία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ