1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2021 02:50

Την υποψηφιότητα του με την κίνηση «Πρώτα το βόλεϊ» γνωστοποίησε το μέλος του Αρχέλαου Κατερίνης, Χρήστος Τασχουνίδης

Την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της κίνησης «Πρώτα το βόλεϊ» του Γιώργου Καραμπέτσου, ανακοίνωσε και το μέλος του σωματείου ΓΑΣ Αρχέλαος και καθηγητής Μουσικής, Χρήστος Τασχουνίδης.

Ο κ. Τασχούνίδης στην προσωπική του ανακοίνωση για τους λόγους που κατεβαίνει υποψήφιος στο πλευρό του νυν προέδρου της ΕΟΠΕ, υποστήριξε:

«Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που ο αθλητισμός και ο πολιτισμός αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του βίου μου, των ενδιαφερόντων μου, της καθημερινότητάς μου. Η μακροχρόνια σχέση μου με τις αθλητικές δραστηριότητες συνοψίζεται σε μία λέξη: Πετοσφαίριση ή κατά το κοινόν Βόλεϊ.Η αγάπη για το εν λόγω άθλημα χρονολογείται από εποχές που οι αναμνήσεις πλέον είναι αμυδρές αλλά ανεξίτηλα χαραγμένες στο νου. Το Βόλεϊ με διάλεξε και το διάλεξα, συνειδητά, ηθελημένα.

Το υπηρέτησα και το υπηρετώ από πολλά μετερίζια.Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα που ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος με τιμά με την εμπιστοσύνη του και μου προσφέρει την δυνατότητα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρώτα το Βόλεϊ», που θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.).Η άποψη που έχω σχηματίσει για την διοίκηση της Ομοσπονδίας την τελευταία τετραετία είναι κρυστάλλινη, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους.

Δεν είναι ανάγκη να απαριθμήσω κι εγώ τις επιτυχίες που κατάφερε η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. πάντα με γνώμονα την προώθηση, ανάδειξη και εδραίωση της ελληνικής πετοσφαίρισης.Μετά από ώριμη σκέψη αλλά και με πολύ χαρά ανακοινώνω την κάθοδό μου στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. στο πλευρό του Γιώργου με τη κίνηση «Πρώτα το βόλεϊ», ως υποψήφιος με το σωματείο Γ.Α.Σ. Αρχέλαος Κατερίνης με σκοπό να εκπροσωπήσω και όλα τα σωματεία της  Ενωσης Πετοσφαίρισης. Μακεδόνίας.

Η συμμετοχή μου σε ένα μελλοντικό Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. συνιστά για μένα πρόκληση και ύψιστη ευθύνη. Θέλω να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου στην προσπάθεια που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια για την ανασύσταση του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα, πάντα ανιδιοτελώς και με έναν και μόνο στόχο. Να επιστρέψει το βόλεϊ εκεί που του αξίζει». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ