1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2021 02:09

Υποψήφιος με την κίνηση «Πρώτα το βόλεϊ», ο β΄αντιπροέδρος Λευτέρης Κογκαλίδης

Στο πλευρό του Γιώργου Καραμπέτσου και της κίνησης «Πρώτα το βόλεϊ», θα είναι για δεύτερη φορά ως υποψήφιος ο β' αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ‘Ένωσης Δυτικής Αττικής (ΕΣΠΕΔΑ), Λευτέρης Κογκαλίδης.

Ο κ Κογκαλίδης στο μήνυμα του αφού κάνει αρχικά ένα απολογισμό του έργου της Ομοσπονδίας την τελευταία τετραετία, στη συνέχεια αναφέρει του λόγους της υποψηφιότητας του:

«Τέσσερα χρόνια τώρα ως διοίκηση της ομοσπονδίας, όλοι εμείς που απαρτίζουμε τη κίνηση «πρώτα το βόλεϊ» και ο επικεφαλής του Γιώργος Καραμπέτσος, καθημερινά προσπαθούμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας για ένα καλύτερο «αύριο» στο βόλεϊ, με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.είμαστε παρόντες λοιπόν, για να διεκδικήσουμε εκ νέου την διοίκηση, αυτή τη φορά όμως κοιτώντας σας στα μάτια, για το έργο που έχουμε διατελέσει. παραλάβαμε μια ομοσπονδία σε άκρα ένδεια, που όμως με σωστές διαδικασίες καταφέραμε να είναι οικονομικά ενήμερη.

Επιγραμματικά τα όσα καταφέραμε τα 4 χρόνια:

οικονομική εξυγίανση: με σωστή κατανομή των αρχικών πόρων που με «χειρουργικές» κινήσεις χειριστήκαμε, καταφέραμε να υπάρξει εκτός από οικονομική ευημερία, εκ νέου εμπιστοσύνη από τους προμηθευτές. έτσι, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάναμε για να αποφύγουμε τη οικονομική πτώχευση είχαν αποτέλεσμα.πρωταθλήματα: δημιουργία του πρωταθλήματος της pre league (ανδρών–γυναικών),

αναβάθμιση του θεσμού του κυπέλλου ελλάδος, αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων και χωρισμός σε 2 ζώνες με γεωγραφικά κριτήρια.διαύγεια: ανάρτηση όλων των αποφάσεων, οικονομικών και διοικητικών μέσω της πλατφόρμας διαύγεια, ανάρτηση όλων των διαγωνισμών μέσω της πλατφόρμα κημδης, με σκοπό την πλήρη διαφάνεια.μητρώο αθλητών/τριων.

Επίσης η κατάργηση των δελτίων αποτελεί μία τεράστια καινοτομία για την ομοσπονδία, με αποτέλεσμα η έκδοση αγωνιστικών λιστών να πραγματοποιείτε σε άμεσο χρόνο από το κάθε σωματείο.εθνικές ομάδες:

οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών μετά από 10 και 18 χρόνια αντίστοιχα επέστρεψαν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.ανάπτυξη: οι ομοσπονδιακοί προπονητές επισκέφθηκαν κάθε γωνία της ελλάδας, γνώρισαν και αξιολόγησαν όλους τους αθλητές/τριες.μπιτς βόλεϊ: επαναφέραμε το μπιτς βόλεϊ στη θέση που του αξίζει με πετυχημένα πρωταθλήματα ανά την Ελλάδα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την ομοσπονδία.σνόου βόλεϊ: φέραμε το σνόου βόλεϊ με στην Ελλάδα με δύο άκρως πετυχημένες διοργανώσεις σε Καλάβρυτα & Μαίναλο.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο, που με τίμησε με το αξίωμα του β’ αντιπροέδρου.σύσσωμη η κίνηση «πρώτα το βόλεϊ» αλλά και εγώ προσωπικά είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει πιο έμπειροι, με περισσότερες ιδέες και ακόμα πιο δραστήριοι». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ