1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2021 22:59

Υποψήφιος με την κίνηση «Πρώτα το βόλεϊ» ο γενικός αρχηγός του ΠΑΚ Χαλανδρίου Βασίλης Καλαντζής

Tη συστράτευση του με την κίνηση «Πρώτα το βόλεϊ» ανακοίνωσε ο Βασίλης Καλαντζής. Ο επιτυχημένος παράγοντας του βόλεϊ ο οποίος συνέδεσε την πορεία του στο άθλημα με τις αντίστοιχες επιτυχίες της Νίκης Αμαρουσίου, και την τελευταία διετία με την εκπληκτική πορεία της γυναικείας ομάδας του ΠΑΚ Χαλανδρίου στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ, αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΠΕ μετά από πρόσκληση του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου, ώστε να βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η συγκεκριμένη κίνηση για να αναγεννήσει το άθλημα και να φθάσει εκεί που του αξίζει.

Στο μήνυμα για την κατάθεση της υποψηφιότητας του, ο κ Καλαντζής (δεξιά της φωτό) αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και τονίζει τις αξίες και του στόχους της κίνησης «Πρώτα το βόλεϊ» για τις οποίες θέλει να αγωνιστεί:

«Συνδέομαι με την Πετοσφαίριση μέσα από μια βιωματική σχέση 20 ετών. Μια σχέση που καιρό τώρα με έχει οδηγήσει σε διαρκή αναζήτηση λύσεων και παρεμβάσεων με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση του Ελληνικού Βόλεϊ.Μετά την τιμητική πρόσκληση του Γιώργου Καραμπέτσου, πήρα την απόφαση να συμπορευθώ μαζί του με την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ», που πρωτοστατεί για την συνέχιση του έργου του ως υποψήφιος Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., μια κίνηση που στελεχώνεται αλλά και υποστηρίζεται ένθερμα από τους κορυφαίους παράγοντες του Βόλεϊ και γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή.Μαζί τους, με οδηγό «Πρώτα το Βόλεϊ», συνεχίζουμε την ανασυγκρότηση του Ελληνικού Βόλεϊ.

Ο καθένας με διαφορετικές αφετηρίες, διαδρομές και παραστάσεις αλλά με κοινές αγωνίες και κοινή αντίληψη για την πορεία του Βόλεϊ θέτει την προσωπική του εμπειρία, την βιωματική του γνώση και τις δυνατότητές του, στην υπηρεσία των κοινών μας αξιών και αρχών.Η ομάδα μας με επικεφαλής τον Γιώργο Καραμπέτσο, μπορεί να διασφαλίσει την συνέχιση μιας αποτελεσματικής Διοίκησης ικανής να εγγυηθεί το μέλλον του αθλήματος.

Θεωρώ αυτονόητη τη συμμετοχή όλων των υγιών δυνάμεων, όλων των μελών της κοινότητας του Βόλεϊ που έδειξαν εμπιστοσύνη στη μεγάλη προσπάθεια να αναγεννηθεί το άθλημα και να φθάσει εκεί που του αξίζει.

Με σταθερό στόχο τις καλύτερες μέρες για την Ελληνική Πετοσφαίριση, συστρατεύομαι με τον Γιώργο Καραμπέτσο για την αξιοπιστία, τη διαφάνεια, την καινοτομία, τη συλλογικότητα και την συνεργασία που έχει επιδείξει η Διοίκησή του και θα συνεχίσει σταθερά να επιδεικνύει.Η Ε.Ο.ΠΕ. χρειάζεται την συνέχεια μίας Διοίκησης που θα συμπορεύεται με κάθε Σωματείο σε όλη την Ελλάδα. Μια Διοίκηση που θα εμπνέει τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών, προπονητών, παραγόντων και φιλάθλων.Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας ιδιαίτερα κρίσιμης περιόδου.

Σε μια εποχή που η πανδημία εξελίσσεται σε καταλύτη απίστευτων ανατροπών και ο αθλητισμός βρίσκεται στο μέσο μιας καταιγίδας προβλημάτων, έχω την πεποίθηση ότι με την ατομική και συλλογική στάση και ευθύνη σύντομα θα βγούμε δυνατοί και υγιείς από την πρωτόγνωρη δοκιμασία και η αθλητική κοινότητα θα επανέλθει στην κανονικότητα.

Οι επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας κρίνουν το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής Πετοσφαίρισης. Με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και πίστη θα δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ