1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2018 16:35

Πορφύρας: «Μείναμε στην Α1 με το σπαθί μας»

Την ικανοποίηση της για την κατάκτηση της 8ης θέσης από τον Πορφύρα (νίκη 3-0 με Μαρκόπουλο), που μεταφράζεται σε παραμονή και μαθηματικά στην Α1, εξέφρασε με ανακοίνωση της η διοίκηση του Πειραιώτικου συλλόγου.

Μάλιστα χαρακτηρίζει το γεγονός «ιστορικό επίτευγμα» και σύγχρονο «αθλητικό θαύμα» και αναφέρει αναλυτικά:

«Ο Πορφύρας είναι στην 8η θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών, με 14 πόντους σε 15 παιχνίδια.

Ακολουθούν : Μαρκόπουλο 8 βαθμοί σε 16 ματς, Κόρινθος 8 βαθμοί σε 15 ματς και ο Ηρακλής Κηφισιάς που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Συνεπώς, ο Πορφύρας έχει, καθαρά, ξεπεράσει 3 ομάδες στην βαθμολογία ενώ απομένουν οι εντός έδρας αγώνες του με Αίαντα Ευόσμου και Πανναξιακό, όπως και οι εκτός έδρας με Ολυμπιακό και Θήρα.

Ωστόσο, οι βαθμοί του Πορφύρα θα γίνουν, τουλάχιστον, 17 καθώς, θα προστεθεί στο ενεργητικό του υπολογισμός νίκης σε βάρος του Ηρακλή Κηφισιάς.

Με άλλα λόγια, ουσιαστικά, ο Πορφύρας έχει εξασφαλίσει την 8η θέση στην βαθμολογία, καθώς, άλλωστε, υπερέχει σε τυχόν ισοβαθμία με Μαρκόπουλο και Κόρινθο.

Μείναμε, λοιπόν, στην κατηγορία ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ.

Αυτή η θέση είναι η υψηλότερη που είχε ποτέ στην ιστορία του, από το 1991, έτος ίδρυσης του, το βόλεϊ του Πορφύρα.

Οι στόχοι, πάντα, επιτυγχάνονται όταν τους υπηρετείς, ακόμα και για μία ομάδα γειτονιάς που πετυχαίνει ένα ΄΄αθλητικό θαύμα΄΄ σε συνθήκες απόλυτα αντίξοες.

Το βόλεϊ του Πορφύρα, για όσους γνωρίζουν, κυριολεκτικά, γράφει ιστορία.»

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ