1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2017 13:16

Οριστικό: Η NOVA φεύγει από το βόλεϊ

O πέμπτος τελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δείξει η NOVA για το πρωτάθλημα βόλει, αφού με επιστολή που έστειλε στην ΕΣΑΠ το βράδυ του Σαββάτου,  ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει να επενδύει στο πρωτάθλημα της.
Το συνδρομητικό κανάλι, εξέφρασε με κάθε επισημότητα την δυσαρέσκεια του  για την αρνητική απάντηση που έλαβε στο αίτημα για μετάθεση της ώρας διεξαγωγής του αγώνα (από 19:00 στις 17:30). Έτσι η ΕΣΑΠ πλέον ...τρεκλίζει γιατί εκτός από τα λεφτά που έπαιρνε από τη NOVA, δεν θα έχει και αξιόπιστη τηλεοπτική κάλυψη, καθώς η ΕΡΤ δεν έχει τα απαραίτητα εργαλεία για να διαφημίσει το πρωτάθλημα και μονόδρομος αποτελεί ο ΟΤΕSport, αλλά εκεί βρίσκει κλειστές πόρτες. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν διαλυθεί η ΕΣΑΠ και το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών επιστρέψει στην ΕΟΠΕ.

Παρεμπιπτόντως η NOVA έψαχνε τρόπο να κάνει ηρωική έξοδο και τον βρήκε με το αλαλούμ της ΕΣΑΠ. ΔείτεΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link Τσακατσούκας Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 16:02 posted by Τσακατσούκας

    Το μόνο σωστό είναι το τελευταίο.
    Οτι η NOVA είχε αποφασίσει να πεί αντίο και έψαχνε αφορμή.
    Τώρα πόσο σοβαρό είναι να αλλάζει ώρα μετάδοσης 24ωρες πριν ένας προγραμματισμένος τελικός αγώνας , όταν η ίδια η NOVA τον είχε ορίσει για τις 7 , έ τότε μάλλον καλά έκανε η ΕΣΑΠ.
    Η αλλαγές την παραμονή είναι καραγκιοζιλίκι, όχι η τήρηση του προγράμματος.
    Κι ας σκούζει ο παντογνώστης κύριος...Λεμονίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ